eldka 28.11.10, 10:49 Proszę o usunięcie bloga eeldka.blox.pl/html, który szkaluje moją osobę, czyli eldka.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eldka Re: Nadużycie 28.11.10, 14:59 Po prostu nie jestem eeldka.blox.pl Coś nie tak - dlaczego jest informacja, że blog nie istnieje, jak jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
radzido Re: Nadużycie 28.11.10, 17:14 eldka napisała: > Coś nie tak - dlaczego jest informacja, że blog nie istnieje, jak jest inaczej. Wstawiłaś link z przecinkiem na końcu. Wystarczy go wykasować w okienku przeglądarki. Odpowiedz Link Zgłoś
eldka Re: Nadużycie 28.11.10, 17:47 eeldka.blox.pl/html To właściwy adres do USUNIĘCIA. Radzio - dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
elpanda Re: Nadużycie 29.11.10, 13:56 witaj, w jaki sposób szkaluje twoją osobę? Podobieństwo nicków oraz nazw blogów może być równie dobrze przypadkowe i chyba tak właśnie jest w tym przypadku. pozdrawiam, Panda Odpowiedz Link Zgłoś
eldka Re: Nadużycie 29.11.10, 14:13 Poniża mnie tym ,co i jak pisze. Wystarczy poczytać. Padają przekleństwa w komentarzach i groźby, a jak znam regulamin podobne blogi miały być blokowane. Odpowiedz Link Zgłoś
elpanda Re: Nadużycie 29.11.10, 15:04 eldka napisała: > Poniża mnie tym ,co i jak pisze. > > Wystarczy poczytać. Padają przekleństwa w komentarzach i groźby, a jak znam reg > ulamin podobne blogi miały być blokowane. > prosiłbym o kontakt z pomocą i dokładne opisanie sytuacji - najlepiej ze wskazaniem konkretnych wpisów i komentarzy. pozdrawiam, panda Odpowiedz Link Zgłoś
eldka Re: Nadużycie 29.11.10, 16:20 Obśmiewa każdym wpisem, czy to nie wystarczy ! Widzę, że nie mogę liczyć na pomoc. O ile mi wiadomo dwa zgłoszenia na temat tego blogu dotarły do Agory. Liczę na szybką blokadę blogu. Z tego blogu trafia się na inne, które obrażają czytelników mojego blogu. Na jednym z nich opis blogu " mam was w dupie". Odpowiedz Link Zgłoś
elpanda Re: Nadużycie 29.11.10, 18:42 Proszę, podeślij jako kontynujację dotyczasowej korespondencji z pomocą powyższy przykład - podając linki. Ponieważ bezpośrednio na blogu o którym mówisz (eeldka) nie ma wspomnianego twojego nicka, ani twojej osoby - musisz przyznać, że dla osoby postronnej zbieżność mogła zostać potraktowana jako przypadkowa. pozdrawiam, Panda Odpowiedz Link Zgłoś
whispersofsilence Re: Nadużycie 29.11.10, 16:36 A ja do tego nadużycia dodam jeszcze coś od siebie. Blog frock.blox.pl - grożono mi na tym blogu. A to grozi paragrafem. Proszę zrobić z tym porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placidus.admirator Re: Nadużycie IP: *.smgr.pl 29.11.10, 18:26 Jestem czytelnikiem bloga eldka.blox.pl i muszę z przykrością potwierdzić wszystko co powyżej na ten temat zostało napisane. Sam blog eeldka.blox.pl może wydawać się przypadkowo zbieżny, prawda jest jednak taka, że każdy wpis służy prześmiewaniu autorki oryginalnego bloga. Jeżeli tylko administrator znajdzie chwilkę na wczytanie się w treść znajdzie zgoła nieprzypadkowe podobieństwa. Natomiast co do wpisu mojej poprzedniczki to niestety i w tym przypadku administratora bloxa nie spotka miła niespodzianka i wyczyta groźby kierowane pod adresem mojej poprzedniczki (whispersofsilence). Proszę o interwencję. Odpowiedz Link Zgłoś
elpanda Re: Nadużycie 29.11.10, 18:34 Witaj, dzięki za zabranie głosu. do tej pory sytuacja była z lekka chaotyczna i rzeczywiście na pierwszy rzut oka - wygląda to przypadkowo. pozdrawiam, panda Odpowiedz Link Zgłoś
placidus.admirator Re: Nadużycie 29.11.10, 18:43 Dziękuję Elpanda, Mam nadzieję, że uda się coś z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
whispersofsilence Re: Nadużycie 29.11.10, 19:31 A może za to zamkniecie ten blog? frock.blox.pl/2010/11/fernando-alonso-mial-pretensje-do-teamu-renault.html To chyba jest groźba. Nick: lucynea. Odpowiedz Link Zgłoś
elpanda Re: Nadużycie 29.11.10, 18:38 Witaj, proszę podeślij na adres pomocy informację o tym, najlepiej podając namiar na wpis. Tego typu zgłoszenia najlepiej przesyłać w ten sposób, abyśmy mieli pełną historię korespondencji. pozdrawiam, Panda Odpowiedz Link Zgłoś
eldka Re: Nadużycie 29.11.10, 18:53 Elpanada poczytaj mój blog i blog lucynei NIE JESTEM PO PROSTU. Dlaczego nie reagujesz. Piszę, że każdy wpis obraża moją osobę, wszystkie komentarze dotyczą mnie i moich wpisów. Dlaczego nie reagujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_merry Re: Nadużycie 29.11.10, 19:27 to jest skandal, bezkarny trol ktory lazi po blogu, nie dosc ze czepia sie bez powodu i obraza nie tylko autorke ale i czytelnikow, to zaklada bloga klona na ktorym obsmiewa eldke. Trzeba miec nierowno pod sufitem zeby czepiac się kogos o to czy napisal "zegara""zegaru" juz sama nie pamietam. Moze blokada adresu IP pomoze, bo nikow to juz sie namnozylo ze sama stracilam rachube Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Nadużycie 29.11.10, 21:14 A nie możecie się iść kłócić gdzieś indziej? Odpowiedz Link Zgłoś