Dodaj do ulubionych

Mam problem z banerem w treści - POMOCY

IP: *.vspace.pl 15.06.11, 10:22
Witam wszystkich,
niefortunnie wkleiłam w treść wpisu adres bannerku i co prawda pojawia się mi na blogu, ale rozwala również cały blogowy ład. Fajnie by było gdyby ktokolwiek jakkolwiek pomógł mi go usunąć.
Ogromny problem mi stwarza, a nawet przez niego przestałam się na jakiś czas udzielać.
Pomocy!!!
Nie mogę usunąć go w tradycyjny sposób bo wpisy do edycji widzę tylko te napisane już po jego umieszczeniu sad
dla informacji podaje link do tego co mi się wydarzyło - 25 i 23 maja
abcogrod.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?0
Obserwuj wątek
    • elpanda Re: Mam problem z banerem w treści - POMOCY 15.06.11, 13:55
      hej,
      musisz ściągnąć ze strony głównej bloxa Bloxer ( lub np scribefire for firefox) - zawnętrzny program do obsługi bloga i z jego pomocą usunąć wadliwy wpis.

napisz mi proszę, z jakiego edytora korzystasz? tinymce?
      pozdrawiam, panda
      • Gość: LaMajj Re: Mam problem z banerem w treści - POMOCY IP: *.vspace.pl 15.06.11, 15:05
        edytora? nie mam pojęcia musisz mi napisać gdzie mogę to znaleźć a najlepiej odezwij się do mnie na pocztę ogrody.by.lamajj@gmail.com
        • elpanda Re: Mam problem z banerem w treści - POMOCY 16.06.11, 14:25
          na prawo od okna edycji wpisu, gdy edytujesz wpis masz dostępne "ustwienia edytora" - tam znajdziesz nazwę edytora.
          panda
          • Gość: LaMajj Re: Mam problem z banerem w treści - POMOCY IP: *.vspace.pl 18.06.11, 09:02
            zaawansowany edytor HTML Area

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka