Dodaj do ulubionych

Blox na Androidzie?

26.07.11, 15:19
Jestem użytkownikiem telefonu z Androidem i chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje, lub będzie istnieć w niedługim czasie, jakaś aplikacja ułatwiająca dostęp do blogu z telefonu. Ostatnio zauważyłem, że np. serwis Blogspot.com udostępnił takie coś, trochę się pobawiłem i uważam, że to fajna sprawa. Można napisać notkę szybko, zwinnie i nie zużywać niepotrzebnie transferu na ładowanie się całych stron. Więc jak? Plany jakieś są, czy raczej spodziewać się jakiejś indywidualnej inicjatywy?
Obserwuj wątek
    • marga77 Re: Blox na Androidzie? 27.07.11, 13:52
      a jaki Ty masz problem z Bloxem na Androidzie?
      tez posiadam i nie mam zadnych problemow, strona laduje sie nie mniej szybko, jak w domowym komputerze, dzieki Modzilli nie mam reklam, czytam, komentuje i wpisy tez robie, jak trzeba bez problemow!
      • artnow Re: Blox na Androidzie? 11.08.11, 11:43
        Ja tez bym chcial zeby pod Android a byl jakis program do edycji blox'a. Cost jak np Windows Live Writer pod Win.
    • peploid Re: Blox na Androidzie? 12.08.11, 22:03
      cześć,
      w przyszłym miesiącu powinny być gotowe lekkie, przystosowane do urządzeń mobilnych wersje blogów na Bloxie. Mamy w planach także aplikacje do dodawania i zarządzania treścią na Androida i iPhonea.
      • artnow Re: Blox na Androidzie? 13.08.11, 22:51
        No to super. Czekam z niecierpliwoscia.

--
        Moje zapiski
        artnow Usługi Informatyczne
        .
      • s.z.y.m.o.n Re: Blox na Androidzie? 13.08.11, 23:30
        > w przyszłym miesiącu powinny być gotowe lekkie, przystosowane
        > do urządzeń mobilnych wersje blogów na Bloxie.
        Nareszcie!
        Mam nadzieję, że będzie możliwość zrobienia własnej skórki, tak jak w normalnej wersji. Nawet na mały ekran można przecież dziś stworzyć unikalne cudeńka wink

>Mamy w planach także aplikacje do dodawania i zarządzania
        > treścią na Androida i iPhonea.
        Na to pewnie przyjdzie jeszcze trooochę poczekać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka