patka181818 24.08.11, 01:42 Witam. Chciałabym aby na moim blogu na zdjęciach, które dodaję (z własnych zasobów) pojawiał się adres bądź nazwa mojego bloga. Nigdzie nie mogę się doczytać jak to zrobić. Bardzo proszę o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peploid Re: Blox.pl zdjęcia 24.08.11, 13:23 cześć, Blox jako platforma blogowa nie oferuje takiej opcji. Aby dodawać napisy do zdjęć potrzeby będzie zatem specjalny program. Przykładowe można znaleźć tutaj www.cyberfoto.pl/potrzebuje-pomocy/86840-dodawanie-napisow-do-zdjec.htm Odpowiedz Link Zgłoś
patka181818 Re: Blox.pl zdjęcia 24.08.11, 18:01 Dzięki wielkie za pomoc Właśnie dzisiaj rano znalazłam podpowiedź na Internecie. Okazało się, że to o co mi chodziło to po prostu znak wodny na zdjęciu Ściągnęłam sobie programik i już mam to co chciałam. Teraz tylko nie rozumiem tego całego edytora CSS, a chciałabym co nieco pozmieniać na swoim blogu. No niestety, nie jestem zbyt kumata do takich rzeczy Dzięki za odp, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś