Dodaj do ulubionych

Problem z edycją CSS

20.11.11, 16:27
Witam

Dziś chciałem pogrzebać w kodzie CSS na jednym z moich blogów, jednak zanim cokolwiek tam ruszyłem, kliknąłem na "podgląd" i ku zdziwieniu, na podglądzie wyświetlają się wpisy, ale blog jest bez css, zupełnie "goły" - tzn. tak jakby w ogóle nie załadował stylów. Sprawdzałem na Firefox 8 oraz IE8. Usuwałem cookie itp. Nic nie pomogło.
Obserwuj wątek
    • niby_kierowca Re: Problem z edycją CSS 20.11.11, 16:33
      Na moim drugim blogu, identyczna sytuacja.
      • madamfanaberia Re: Problem z edycją CSS 20.11.11, 18:49
        Pisałam o tym samym dzień wcześniej
        forum.gazeta.pl/forum/w,8,130811656,130811656,Podglad_z_CSS.html
        • niby_kierowca Re: Problem z edycją CSS 21.11.11, 13:10
          Racja.
          Ślepota ze mnie.

Tak czy inaczej, trzeci dzień mija i ani śladu naprawy, myślałem, że olali sprawę na weekend i zajmą się tym dziś z rana, ale widać póki co nic z tego. Cóż, przynajmniej z nudów zapoznałem się z Wordpress...
          • Gość: ewa777 Re: Problem z edycją CSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 17:16
            U mnie tak samo. Nie ma podglądu.
    • Gość: ewa777 Re: Problem z edycją CSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 19:42
      W dalszym ciągu nie wiem, co się dzieje z tym CSS. Może ktoś mógłby pomóc?
      • niby_kierowca Re: Problem z edycją CSS 27.11.11, 20:37
        Oprócz założenia tutaj tematu, opisałem to samo w e-mailu który wysłałem do Agory, jak również w komentarzu na oficjalnym blogu Bloxa.
        Zero odpowiedzi. Olali sprawę czy co...
        Mija niemal tydzień, a podgląd CSS dalej nie działa.
    • Gość: ewa777 Re: Problem z edycją CSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 09:48
      W dalszym ciągu brak odpowiedzi. Jeśli rzecz nie do naprawienia, to przynajmniej proszę poinformować nas o tym.
      • baba-84 Re: Problem z edycją CSS 05.12.11, 15:49
        Mam ten sam problem. To dość upierdliwe, jak chce się edytować CSS...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka