IP: *.lightspeed.rcsntx.sbcglobal.net 27.07.12, 22:37
przepadla mi mozliwosc edytowania linkow, w zaden sposob nie moge skazowac niepotrzebnych.
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: linki 29.07.12, 23:25
      Z jakiej przeglądarki korzystasz?
      • Gość: artdeco Re: linki IP: *.lightspeed.rcsntx.sbcglobal.net 31.07.12, 20:10
        edytor mam ustawiony na Zaawansowany Tiny MCE, ale nie jestem pewna czy to oto pytasz smile
        • Gość: artdeco Re: linki IP: *.lightspeed.rcsntx.sbcglobal.net 31.07.12, 21:16
          ponownie probowalam zmienic linki/zakladki i znowu niemozliwe, w nowym folderze wpisalam nazwe website, zapisalo, ale w waskiej szpalcie na blogu mimo, ze pokazuje tekst nie mozna kliknac i wejsc na strone linku.
          • bagienny Re: linki 01.08.12, 12:10
            Po kolei.
            Po zalogowaniu zakładka WPISY -> LINKI
            Nowy folder wpisujesz tutaj nazwę grupy pod którą chcesz mieć przyporządkowane swoje linki np. blogi modowe, blogi kulinarne etc.
            Po dodaniu, folder zostanie wyświetlony poniżej. Następnie musisz kliknąć w wybrany folder (niebieski link po lewej stronie z żółtą ikoną folderu) pojawi Ci opcja wpisania linku. W polu Nazwa wpisujesz nazwa jaka ma być wyświetlana w polu Adres adres np. blox.pl i potwierdzasz klikając na Dodaj link.

Jeżeli chcesz mieć w bocznej szpalcie graficzne linki, powinnaś wejść zakładka USTAWIENIA -> BOCZNA SZPALTA sekcja Dodatki i tam wpisać kod html.
            • Gość: artdeco Re: linki IP: *.lightspeed.rcsntx.sbcglobal.net 01.08.12, 22:26
              dziekuje; tak wlasnie robilam Wpisy/Linki jak mialam opcje edytuj/usun, ktora wczoraj pojawila sie ponownie na moim glownym blogu. Niestety wciaz edytowanie nie istnieje na drugim, ktory jest zablokowany - "Notatnik emigrantki"; opcji wstawiania linku przez Ustawienia nigdy wczesniej nie robilam, zaraz sprobuje smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka