Dodaj do ulubionych

Problem z CSS

08.11.12, 23:05
Dzień Dobry,
Chciałbym prosić o pomoc przy edycji CSS. Oto mój blog ( petersdesign.blox.pl/html ) i z grubsza poradziłem sobie z ustawieniami CSS aby nadać blogowi wygląd o jaki mi chodziło. Problem pojawia się gdy klika się w link bezpośrednio do pojedynczego wpisu (jak w momencie gdy udostępnia się info na facebook). Kiedy klika się w link do postu, wygląda on np. tak: petersdesign.blox.pl/2012/11/Japanese-Fleet-Leyte.html . Całość sięrozjeżdża, a pod obrazkami i innymi widać białe ramki. Czy ktoś wie może co zmienić aby to zlikwidować (białe ramki i to ustawienie tytułów i tekstów aby na siebie nie nachodziły?). Nie mogę dojść, który parametr CSS jest za to odpowiedzialny. W razie czego mogę udostępnić CSS. Dziękuję serdecznie.
Obserwuj wątek
    • mojtrening Re: Problem z CSS 09.11.12, 16:02
      afork napisała:

> Dzień Dobry,
      > Chciałbym prosić o pomoc przy edycji CSS. Oto mój blog ( petersdesign.blox.pl/html ) i z grubsza poradziłem sobie z ustawieniami CSS aby nadać blogowi wygląd o jaki mi chodziło. Problem pojawia się gdy klika się w link bezpośrednio do pojedynczego wpisu (jak w momencie gdy udostępnia się info na facebook). Kiedy klika się w link do postu, wygląda on np. tak: petersdesign.blox.pl/2012/11/Japanese-Fleet-Leyte.html . Całość sięrozjeżdża, a pod obrazkami i innymi widać białe ramki. Czy ktoś wie może co zmienić aby to zlikwidować (białe ramki i to ustawienie tytułów i tekstów aby na siebie nie nachodziły?). Nie mogę dojść, który parametr CSS jest za to odpowiedzialny. W razie czego mogę udostępnić CSS. Dziękuję serdecznie.

Proszę:
      obsluga.blox.pl/2012/11/Edycja-obrazka-css-obramowanie-kolor-wielkosc.html
      Pozdrawiam
      • afork Re: Problem z CSS 09.11.12, 19:48
        Serdecznie dziękuję za pomoc. Zaraz wezmę się za poprawienie wg. wskazówek.
        Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka