danekstraszynski 29.01.14, 12:57 po kliknięciu "pisz blog" ląduję za każdym razem na stronie gównej blox.pl. Publikacja nowych wpisów jest niemożliwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
una_invitada Re: nowe wpisy nie są możliwe 29.01.14, 13:02 tak. mam dokładnie to samo. może by tak ktoś się tym zajął??? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: nowe wpisy nie są możliwe 29.01.14, 14:16 W związku z problemami z logowaniem przez link na blog "Pisz blog" wprowadziliśmy zmiany: - link "Pisz blog" niezalogowanych użytkowników przekierowuje na główną stronę blox.pl, stąd można się zalogować do swojego blogu, - zalogowani użytkownicy po kliknięciu "Pisz blog" zostaną przeniesieni na stronę "Twoje blogi". Przez jakiś czas to będzie tak działało. Pracujemy nad rozwiązaniem docelowym, ale chwilę to zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
una_invitada Re: nowe wpisy nie są możliwe 29.01.14, 14:51 i tak też zrobiłam, ale takie rozwiązanie nie działa. po zalogowaniu na stronie głównej, owszem wchodzi się "za kulisy" własnego bloga, ale tylko do "Moje blogi" i nie ma gdzie kliknąć w Nowy Post, nie ma nic. można tylko wrócić na stronę główną bloxa, czyli wkoło to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: nowe wpisy nie są możliwe 29.01.14, 15:31 Miałam tak samo aż odkryłam , że :zaloguj się na głównej, potem normalnie kliknij i masz stronę i na środku "pisz" i "edytuj". Klikasz "pisz" to piszesz, zapisujesz itd. kiedy chcesz poprawić klikasz "edytuj". Wczoraj to rozkminiałam Odpowiedz Link Zgłoś
una_invitada Re: nowe wpisy nie są możliwe 29.01.14, 15:37 negev56; dzięki. faktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonapirania Re: nowe wpisy nie są możliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 12:05 Marna rada. Błąd, opisany tutaj, powoduje, że osoby chcące dodać komentarz nie mogą się zalogować, aby go wpisać. Nie mogą też przegldać notek, bo za każdym razem blox woła o zalogowanie i można się logować po 5-10 razy, a i tak nic z tego. Pozostaje emigracja gdzie indziej,. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: nowe wpisy nie są możliwe 30.01.14, 16:12 Podaj proszę adres swojego blogu, dokładny opis w jaki sposób się logujesz oraz informacje z jakiej przeglądarki korzystasz i na jakim systemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe255 Re: nowe wpisy nie są możliwe IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.14, 10:19 ja tak mam od wczoraj. T.zn nie mogę edytować wpisów...(strachprzed) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una_invitada Re: nowe wpisy nie są możliwe IP: *.18-2.cable.virginm.net 04.02.14, 12:04 teraz to wogóle jest ciekawie. loguję się na głównej stronie bloxa, przekierowuje mnie na "pisz, edytuj", klikam w Edytuj, każą mi się ponownie zalogować, loguję się, login nieprawidłowy. bez urazy, ale login i hasło pamiętam. czy to kiedykolwiek zostanie naprawione? czy nadal nie będzie jakiejkolwiek reakcji, tylko prosby o podanie nazwy przeglądarki itd, co i tak zupełnie niczego nie zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: nowe wpisy nie są możliwe 04.02.14, 13:38 Jeżeli Twoja przeglądarka zapamiętuje hasła może być z tym problem. Wyczyść cache przeglądarki, ciasteczka. Spróbuj ponownie się zalogować. Jeżeli problem będzie występował informacje o przeglądarce będą pomocne. Odpowiedz Link Zgłoś
joe255 Re: nowe wpisy nie są możliwe 05.02.14, 17:13 przez chwile się -obejściową metodą, tzn. tak jak tu opisywałeś - dało, dziś znów nie mogę... Korzystam z ie 11 Odpowiedz Link Zgłoś
2lucia Re: nowe wpisy nie są możliwe 05.02.14, 20:19 Dokladnie to samo dzieje sie u mnie. Wyrzuca mnie na strone, z ktorej dowiaduje sie, ze ... nie mam bloga i moge go sobie zalozyc . Ale widze, ze nie ja jedna. Pozdrawiam Lucia z " Poza granicami kraju i nie tylko". Odpowiedz Link Zgłoś
2lucia Re: nowe wpisy nie są możliwe 05.02.14, 20:24 Nie mam mozliwosci zalogowania sie. Do wieczora wszystko dzialalo w miare normalnie . Odpowiedz Link Zgłoś