Dodaj do ulubionych

nowe wpisy nie są możliwe

29.01.14, 12:57
po kliknięciu "pisz blog" ląduję za każdym razem na stronie gównej blox.pl. Publikacja nowych wpisów jest niemożliwa.
Obserwuj wątek
    • una_invitada Re: nowe wpisy nie są możliwe 29.01.14, 13:02
      tak. mam dokładnie to samo. może by tak ktoś się tym zajął???
    • bagienny Re: nowe wpisy nie są możliwe 29.01.14, 14:16
      W związku z problemami z logowaniem przez link na blog "Pisz blog" wprowadziliśmy zmiany:
      - link "Pisz blog" niezalogowanych użytkowników przekierowuje na główną stronę blox.pl, stąd można się zalogować do swojego blogu,
      - zalogowani użytkownicy po kliknięciu "Pisz blog" zostaną przeniesieni na stronę "Twoje blogi".

Przez jakiś czas to będzie tak działało. Pracujemy nad rozwiązaniem docelowym, ale chwilę to zajmie.
      • una_invitada Re: nowe wpisy nie są możliwe 29.01.14, 14:51
        i tak też zrobiłam, ale takie rozwiązanie nie działa. po zalogowaniu na stronie głównej, owszem wchodzi się "za kulisy" własnego bloga, ale tylko do "Moje blogi" i nie ma gdzie kliknąć w Nowy Post, nie ma nic. można tylko wrócić na stronę główną bloxa, czyli wkoło to samo.
        • negev56 Re: nowe wpisy nie są możliwe 29.01.14, 15:31
          Miałam tak samo aż odkryłam smile, że :zaloguj się na głównej, potem normalnie kliknij i masz stronę i na środku "pisz" i "edytuj". Klikasz "pisz" to piszesz, zapisujesz itd. kiedy chcesz poprawić klikasz "edytuj". Wczoraj to rozkminiałamsmile
          • una_invitada Re: nowe wpisy nie są możliwe 29.01.14, 15:37
            negev56; dzięki. faktyczniesmile
      • Gość: zielonapirania Re: nowe wpisy nie są możliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 12:05
        Marna rada. Błąd, opisany tutaj, powoduje, że osoby chcące dodać komentarz nie mogą się zalogować, aby go wpisać. Nie mogą też przegldać notek, bo za każdym razem blox woła o zalogowanie i można się logować po 5-10 razy, a i tak nic z tego.
        Pozostaje emigracja gdzie indziej,.
        • bagienny Re: nowe wpisy nie są możliwe 30.01.14, 16:12
          Podaj proszę adres swojego blogu, dokładny opis w jaki sposób się logujesz oraz informacje z jakiej przeglądarki korzystasz i na jakim systemie.
          • Gość: joe255 Re: nowe wpisy nie są możliwe IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.14, 10:19
            ja tak mam od wczoraj. T.zn nie mogę edytować wpisów...(strachprzed)
            • Gość: una_invitada Re: nowe wpisy nie są możliwe IP: *.18-2.cable.virginm.net 04.02.14, 12:04
              teraz to wogóle jest ciekawie. loguję się na głównej stronie bloxa, przekierowuje mnie na "pisz, edytuj", klikam w Edytuj, każą mi się ponownie zalogować, loguję się, login nieprawidłowy. bez urazy, ale login i hasło pamiętam.
              czy to kiedykolwiek zostanie naprawione? czy nadal nie będzie jakiejkolwiek reakcji, tylko prosby o podanie nazwy przeglądarki itd, co i tak zupełnie niczego nie zmienia?
              • bagienny Re: nowe wpisy nie są możliwe 04.02.14, 13:38
                Jeżeli Twoja przeglądarka zapamiętuje hasła może być z tym problem. Wyczyść cache przeglądarki, ciasteczka. Spróbuj ponownie się zalogować. Jeżeli problem będzie występował informacje o przeglądarce będą pomocne.
          • joe255 Re: nowe wpisy nie są możliwe 05.02.14, 17:13
            przez chwile się -obejściową metodą, tzn. tak jak tu opisywałeś - dało, dziś znów nie mogę... Korzystam z ie 11
    • 2lucia Re: nowe wpisy nie są możliwe 05.02.14, 20:19
      Dokladnie to samo dzieje sie u mnie. Wyrzuca mnie na strone, z ktorej dowiaduje sie, ze ... nie mam bloga i moge go sobie zalozyc . Ale widze, ze nie ja jedna. Pozdrawiam Lucia z " Poza granicami kraju i nie tylko".
      • 2lucia Re: nowe wpisy nie są możliwe 05.02.14, 20:24
        Nie mam mozliwosci zalogowania sie. Do wieczora wszystko dzialalo w miare normalnie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka