Dodaj do ulubionych

"O autorze"

20.03.14, 21:28
Przepraszam, jeśli ten temat był już poruszany - ale nie mogłam odnaleźć. Chciałabym zapytać, jak dział "O autorze" wzbogacić o więcej treści niż tylko "Blogi", "Blogi 18+" czy "Twoje komentarze". Czy istnieje możliwość dodania tam jakiegoś tekstu, który rzeczywiście byłby moją wizytówką? I jak to mam zrobić? Dziękuję z góry za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: "O autorze" 21.03.14, 09:30
      Nie ma dostępnej takiej opcji. "O mnie" możesz umieścić na statycznych stronach w panelu blogu. Zakładka Wpisy -> Strony.
      • iraoch Re: "O autorze" 21.03.14, 22:05
        rendesign.blox.pl/html - proszę zerknąć - zakładka "O autorze" jest, a ja nie mam nigdzie w panelu administracyjnym możliwości jej edycji. Jak mogę to zmienić (ewentualnie usunąć tę zakładkę)?
        • bagienny Re: "O autorze" 24.03.14, 08:26
          Po zalogowaniu na głównej stronie Blox, obok Twojego loginu jest link do Twojego profilu. Możesz tam ustawić co będzie widoczne (blogi, komentarze).

Możesz to wyłączyć link prowadzący do Twojego profilu. Po zalogowaniu na blogu udaj się do zakładki USTAWIENIA -> BOCZNA SZPALTA. Zaznaczać nie przy "Pokazać linki do profili autorów?" następnie potwierdź "Zapisz zmiany".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka