Dodaj do ulubionych

Przycisk "lubię to" pod wpisem

IP: *.146.134.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.15, 12:50
Witam serdecznie,
chciałabym, by czytelnicy mogli kliknąć "lubię to" pod danym wpisem. Niestety, coś się popsuło i dany widget się nie wyświetla. Facebook wprowadził jakieś zmiany, niestety nie wiem jakie, jak się do tego zabrać i gdzie znaleźc informacje na ten temat.

Z góry dziękuję za pomocsmile
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Przycisk "lubię to" pod wpisem 28.09.15, 08:39
      Facebook nic nie zmieniał, co najwyżej czasem się zacina.
      Podaj adres bloga żeby można było sprawdzić o co chodzi.
    • duraga Re: Przycisk "lubię to" pod wpisem 28.09.15, 10:41
      Tak - poprosimy o adres blogasmile
    • hippiefunkytown Re: Przycisk "lubię to" pod wpisem 28.09.15, 11:27
      noi.blox.pl smile
      Była jakaś informacja po wejściu na facebook developers, ale nie będę się upierać.
      W każdym razie. Przyciski "Lubię to" i "udostepnij" widoczne są tylko po kliknięciu każdego wpisu osobno. Wcześniej wszystko działało poprawnie...
      • bartoszcze Re: Przycisk "lubię to" pod wpisem 28.09.15, 19:20
        Sprawdź w ustawieniach, czy masz włączone "Udostępnianie na Facebook, G+ ze strony głównej bloga"- bo G+ też masz tylko pod wpisami.
    • hippiefunkytown Re: Przycisk "lubię to" pod wpisem 28.09.15, 21:22
      Facebook, ma w tej chwili awarię, ale zobaczymy efekty jak naprawią. Jeśli wystarczyło tylko zaznzczyć wymienioną przez Ciebie opcję, to jest mi wstyd na własną głupotę smile
    • hippiefunkytown Re: Przycisk "lubię to" pod wpisem 29.09.15, 08:56
      Ok, działa, jeszcze tylko drobne poprawki kosmetyczne i będzie wszystko ok.
      Bardzo dziękuję za pomoc smile
    • marek_mroz Re: Przycisk "lubię to" pod wpisem 06.11.15, 08:26
      Mam pytanie, czy po usunięciu przycisku "Lubię to" przez Agorę (bo to nie dotyczy, jak widzę właśnie tylko blox) można jakoś ten przycisk dodać samemu? Jeśli tak byłbym wdzięczny za instrukcje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka