Dodaj do ulubionych

Przycisk Facebooka pod wpisami

20.11.15, 13:23
Dzień dobry.

Pod każdym wpisem miałam do tej pory przycisk Facebooka "Lubię to", który przed chwilą został zamieniony na przycisk Facebooka "Udostępnij". Zauważyłam, że czytelnicy wolą przycisk "lubię". Chciałabym do niego wrócić, co mam zrobić? Już raz płaciłam informatykowi za wstawienie pod każdym wpisem przycisków z mediów społecznościowych, które pewnego dnia znikły i w ich miejsce pojawiły się tylko 3 (Facebook - Lubię, G +, wykop). Teraz jest jeszcze gorzej...

Będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • rozieblox Re: Przycisk Facebooka pod wpisami 22.11.15, 17:16
      Nie wiem czy o to pytasz, ale jeśli tak, to tu jest dokładna instrukcja po polsku bagienny.blox.pl/2015/11/Jak-dodac-wtyczke-facebooka-na-blog.html
      • bartoszcze Re: Przycisk Facebooka pod wpisami 23.11.15, 09:05
        Chyba nie o to.
        Nie testowałem ani nie puszczałem filmu, ale to raczej instrukcja jak zrobić wtyczkę do fanpage zamiast zwykłego przycisku "Lubię" pod notką.
    • bagienny Re: Przycisk Facebooka pod wpisami 24.11.15, 07:02
      Nie wyłączaliśmy nikomu samodzielnie dodanych przycisków - powinnaś je mieć co najwyżej zdublowane.
      Przycisk "lubię to" nie wróci forum.gazeta.pl/forum/w,8,159163764,159163764,Usuwamy_przycisk_Lubie_to_.html
      Uruchomimy bloxowy odpowiednik zliczający polubienia. Na razie nie mogę podać konkretnej daty kiedy udostępnimy.

Na swoim blogu masz wklejony widget www.addtoany.com, który jest umieszczony w bocznej szpalcie - a nie pod każdym wpisem. Widget będzie wówczas widoczny tylko pod konkretnym linkiem, ale też nie zlicza "lubisiów".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka