Dodaj do ulubionych

problem z indeksacja w google

IP: *.146.68.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.16, 20:35
Witam,mam problem z zaindeksowaniem bloga w google...wczesniejszego zaindeksowalo po 3dniach a mial prawie zerowa ogladalnosc,obecny ma bardzo wysoka...ma juz 30dni i nic...napewno cos zle popelniam tylko co?czy moglby mi ktos cos doradzic?
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: problem z indeksacja w google 19.02.16, 07:16
      Podaj adresy obydwu blogów - sprawdzimy.
    • zdrowiebeztajemnic Re: problem z indeksacja w google 19.02.16, 09:12
      zdrowiebeztajemnic.blox.pl - tego potrzebuje zaindeksowac. Narazie dodalem skrypt meta z narzedzi google ale nie potrafie stworzyc sitemap.xml ...tj nie wiem gdzie blox ja autoamtycznie zapisuje bo na zdrowiebeztajemnic.blox.pl/sitemap.xml jej nie ma....
      • bagienny Re: problem z indeksacja w google 19.02.16, 09:14
        Ok, a Twój poprzedni blog. Musimy do czegoś porównać.
        • zdrowiebeztajemnic Re: problem z indeksacja w google 19.02.16, 09:47
          O przepraszam poprzedni blog(w sumie sama nazwa bo jeszcze go nawet nie prowadzilem mimo to zostal zaindeksowany) to naturalnepodejsciedozdrowia.blogspot.com/
          • bagienny Re: problem z indeksacja w google 19.02.16, 11:27
            Twój poprzedni blog znajduje się na pltaformie blogger należący do Google.
            Sprawdzimy Twój blog.
            • zdrowiebeztajemnic Re: problem z indeksacja w google 19.02.16, 11:32
              Wiem ze inna platforma - pomylilem sie...poprostu chcialem podkreslic szybkosc indeksacji - tutaj nie wazne jaka mialbym(naturalna) ogladalnosc to i tak google nie chce go zindeksowac gdzie ten proces powinien trwac max.tydzien (wczesniejsze jakies stronki ktore mialem indeksowane byly w 3-5dni). Dziekuje z gory za pomoc bo jest to dla mnie bardzo wazny temat...
              • bagienny Re: problem z indeksacja w google 19.02.16, 14:28
                Na poprzednim blogu nie masz tylu linków we wpisach. Wkrótce odświeżą się zapisy na Twoim blogu.

Mam nadzieję, że zapoznałeś się z naszym regulaminem przy zakładaniu blogu.
                • zdrowiebeztajemnic Re: problem z indeksacja w google 19.02.16, 17:35
                  tylko ze to sa odnosniki do literatury....nie jest to zadna forma reklamy.
                  • zdrowiebeztajemnic Re: problem z indeksacja w google 19.02.16, 17:41
                    Troche jeszcze nie rozumiem o jakie zapisy ktore maja sie odswiezyc chodzi...
                • zdrowiebeztajemnic Re: problem z indeksacja w google 19.02.16, 22:58
                  Wkoncu mnie zaindeksowalo. Domyslam sie ze to dzieki recznemu zgloszeniu ktore zrobilem wczoraj. Prosze mi jeszcze powiedziec czy sitemap sa u mnie prawidlowo generowane?(dla lepszej indeksacji podstron bota google?)
                • zdrowiebeztajemnic Re: problem z indeksacja w google 20.02.16, 09:06
                  Wszystko sie super zindeksowalo - w 24godziny ponad 100 podstron bloga - i tak wlasnie powinno byc - unikatowy content to jest wlasnie to ....jak to mowia content is a king.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka