Dodaj do ulubionych

Mozilla a blogi

28.02.05, 10:24
chciałem nieśmiało zauważyć że edytor bloga na Blox.pl dość kiepsko działa pod
Mozillą i czasem mnie to denerwuje. Czasem nawet bardzo.
Obserwuj wątek
    • eela Re: Mozilla a blogi 28.02.05, 11:52
      Ja też mam Mozillę i nie mam żadnych kłopotów. A co konkretnie u Ciebie jest?
      • stary.prochazka Re: Mozilla a blogi 28.02.05, 14:13
        ogólna niekumatość edytora, skrypty otwierające się po kilkunastu sekundach,
        kilka razy trzeba go przekonywać że jednak chce się zrobić to a nie coś innego
        w IE tego nie było i nie ma
        • eela Re: Mozilla a blogi 01.03.05, 00:32
          Ja mam Mozilla 1.7.2 i żadnych problemów. Raz tylko tak się zdarzyło, że nie
          miałam przycisku "edytuj", ale nie wiem czy to była moja wina czy bloxa.
          Zdarzyło sie to wtedy, gdy wstawiałam scr. Poradziłam sobie w ten sposób, że
          wrzuciłam notkę do notatnika a potem cały wpis skasowałam i wkleiłam go
          ponownie. Było OK.
          • Gość: mattkapolka Re: Mozilla a blogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 08:30
            Ech, żeby tak moja ulubiona Opera się ładnie zachowywała z edytorem... A ja nic, tylko znaczniki wklepuję i wklepuję. A może ktoś ma Operę doedukowaną? Bo moja nic! Tępa i tępa! Ale i tak nie przestanę jej lubić!
          • stary.prochazka Re: Mozilla a blogi 01.03.05, 08:57
            no to ja np chcę zmienic czcionkę i widzę pole w którym się znajdują nazwy
            czcionek ale samych nazw nie ma. Poza tym muszę wyłączać firewalla, żeby
            edytować bloga (jak juz tu wspominałem, nikt mnie o tym nie powiadomił, póki sam
            tego nie wykryłem i przez 5 dni nie mogłem edytowac bloga) bo inaczej nie mam
            kursora w polu edycji a żadne przyciski nie działają (w IE byl komunikat "błąd
            na stronie")
            • eela Re: Mozilla a blogi 01.03.05, 16:48
              Ja korzystam z edytora prostego, może zaawansowane mają jakieś wady?
              • stary.prochazka Re: Mozilla a blogi 01.03.05, 20:39
                też bym korzystał z prostego ale jednak trudno mi się obejść bez niektórych opcji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka