Dodaj do ulubionych

Error on page

30.03.05, 15:16
Na moim blogu pojawia sie (podczas otwierania) na dole komunikat 'error on
page'. Blog sie otwiera normalnie, nic w nim nie brakuje, tylko ten
komunikat. Czy jest on zwiazany z jakimis plikami, ktore umiescilam na blogu?
Czy z czyms innym?
Poza tym moj blog sie bardzo dlugo otwiera. Dlaczego?
Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • taisha_te Re: Error on page 30.03.05, 16:38
      dwa zegarki, dwa liczniki i dużo zdjęć i dlatego długo się otwiera, spróbuj
      zmniejszyć liczbę wyświetlanych wpisów. Ten error to jakiś błąd składni, może
      fachowcy się wypowiedzą, bo ja nie wiem, ale to też może być "wina" np. zegara
      czy licznika.
      • sylwiastep Re: Error on page 30.03.05, 22:44
        czyli jesli usune te liczniki i zegarki, to bedzie szybciej? bo zdjec nie
        chcialabym usuwac... sad

a blad skadni, to by sie zgadzalo, bo tesciowa (oh, kochana smile ) powiedziala,
        ze jak ona otwiera Mazusy (z Anglii), to jej sie pokazuje pop up ze syntax
        error (czyli blad skadni), i musi 3 razy kliknac yes albo no, zanim jej sie
        strona otworzy.
        Rowniez, nie wiem, dlaczego, wpisujac a www.google.co.uk slowo "mazusy" pojawia
        jej sie pierwszy link, ktory klika, i to jest odniesienie do wpisu sprzed kilku
        tygodni (nie na glowna strone). Sprawdzilam u siebie, u mnie ten link prowadzi
        do strony glownej.

Zupelnie jestem pomieszana, i bede wdzieczna za "rozmieszanie" mnie. smile
        • taisha_te Re: Error on page 31.03.05, 18:50
          po prostu spróbuj jak będzie chodził blox bez zegarków, wtedy sama zobaczysz
          różnicę albo usuń je na chwilę (zawsze możesz przywrócić) i zobacz czy ten błąd
          się dalej pokazuje i jak chodzi blox - jeśli będzie ok, to znaczy, że znalazłaś
          przyczynę. Co do teściowej to nie wiem, u mnie ten link też prowadzi do strony
          głównej.
          --
          • sylwiastep Re: Error on page 31.03.05, 19:28
            Usunelam zegarek (na jakis czas), i blad sie niestety pokazywal sad
            Boje sie usunac licznik, bo wtedy chyba strace wszystkie dane, prawda?
            • taisha_te Re: Error on page 31.03.05, 20:49
              nie usuwaj licznika, szkoda. nie wiem, co to za błąd, ale w tak zwanym
              międzyczasie przesiadłam się na innego kompa i sprawdziłam w Mozilli tego błędu
              nie ma. Może znajdzie się tu ktoś bardziej kumaty, bo ja nie mam pojęcia co z
              tym zrobić.
              --
              • sylwiastep Re: Error on page 31.03.05, 22:00
                Dziekuje, Taisha_te. Blagam "bardziej kumatych" o pomoc! smile
                • sylwiastep Re: Error on page 05.04.05, 15:18
                  A nikt mi nie chce pomoc z tym bledem? sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka