t0m 21.06.05, 13:41 Przygotowaliśmy trzy nowe szablony i wstawiliśmy je w miejsce trzech starszych. Czy są ładne, czy się przydadzą? Prosimy o uwagi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolinda Re: nowe szablony 21.06.05, 13:44 ŁADNE. zwłaszcza biały. no, ale ja na przykład przestałam rozważać zmianę wyglądu. krzyczą na mnie, że najlepiej mi w szarościach pozdr, jl Odpowiedz Link Zgłoś
theodoros Re: nowe szablony 21.06.05, 14:35 Bardzo mi się podobają. Ale tamte starsze też możnaby jakoś zachować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Butik6 Re: nowe szablony IP: *.home.cgocable.net 21.06.05, 15:07 klasyczny podobny do Butikowego , ja byłam pierwsza szablonczapla.blox.pl/html/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perrier Re: nowe szablony IP: *.68-200-80.adsl.skynet.be 21.06.05, 15:48 Ladne... mozna znac autora?... w koncu mozna personalnie podziekowac Odpowiedz Link Zgłoś
black_tea Re: nowe szablony 25.06.05, 11:30 Zajrzalam na bloggera no i glupio sie jakos zrobilo, ze te szablony praktycznie identyczne z ichnimi, bo to nawet nie chodzi o podobienstwo stylu, tylko o zbytnie podobienstwo Odpowiedz Link Zgłoś
ryskul Re: nowe szablony 03.07.05, 08:23 Juz dwa dni próbuję założyć bloga. Nic z tego!!!! Nie otwiera się strona kiedy klikam na link załóż bloga. Co się dzieje Bardzo proszę o odpowiedź na adres ryskul@gazeta.pl Dziekuję serdecznie Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś