Pytanie z gatunku... Hmmm... technicznych.
Zwykle piszę bloga pod Netscape'em - najczęściej używam tej przeglądarki. Bywa jednak, że korzystam z Opery - i wtedy pojawia się problem. Otóż niezaleznie od tego, czy w "ustawieniach edytora" ustawię "prosty edytor WYSIWYG", czy też "Zaawansowany edytor WYSIWYG" - mój edytor składa się tylko z... dwóch okienek (tzn. miejsca do wpisania tematu i miejsca na treść notki). Nie ma natomiast "paska narzędzi", umożliwiającego np. stosowanie pogrubienia bądź italika, justowanie do prawej / lewej, wstawianie obrazków etc. Dwie rubryczki, a poza tym - nic.
Czyli - jeśli korzystam z Opery, to mogę WYŁĄCZNIE wpisać prosty tekst i NIC WIĘCEJ. Nie mam wpływu nawet na wygląd tekstu...
Zaznaczam, że w Netscape edytor (tak prosty, jak zaawansowany) działa normalnie. W Eksplorerze też. I w Firefoksie. Czy zatem to jakieś "niedorobienie" na stronie bloxa (jak to zwykle tłumaczą użytkownicy Opery

czy może jednak Najlepsza Przeglądarka Świata w czymś nawala? Czy może - po prostu Puchatek jest głąb i czegoś nie łapie?
Byłbym wdzięczny za odpowiedź, bo czasami (np. poza domem) muszę używać Opery, a trochę mnie toto irytuje...