chupacabra 26.12.05, 18:13 Chcę mieć duzo zdjęć w swoim blogu, tylko że do zasobów mogę wstawić najwyżej zdjęcie do 100kB (kiepska jakość)... Jak niektórzy to robią, że mają fotoblogi i takie piekne duże zdjęcia? Oświećcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: perrier Re: fotoblogi - jak?? IP: *.241.81.adsl.skynet.be 26.12.05, 18:56 Wkladasz zdjecia na darmowe serwery do tego przeznaczone np. www.mfoto.pl/ i linkujesz do bloxa. Odpowiedz Link Zgłoś
chupacabra Re: fotoblogi - jak?? 26.12.05, 20:00 Oświecenie nastapiło. Szkoda, że tak trzeba sie z tym pieprzyć. O, przepraszam: bawić. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: fotoblogi - jak?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.05, 22:22 Jeśli te zdjęcia są z innych stron to możesz je skopiować- ja tak robię !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: fotoblogi - jak?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:16 czyli jak? Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: fotoblogi - jak?? 07.05.06, 18:19 Wybacz, ale 100 kB to wystarczajacy limit na spore zdjecie o dobrej jakosci. To tylko kwestia umiejetnej obrobki. Pamietaj, ze wstawiajac wieksze zdjecia znacznie wydluzysz czas ladowania sie bloga. Na bloxie jest calkiem sporo fotoblogow nie korzystajacych z zewnetrznych serwerow. Odpowiedz Link Zgłoś