Dodaj do ulubionych

Wykonam szablon

IP: *.chello.pl 15.11.06, 23:37
Wykonam szablon na bloga na życzenie, osobie, której pomysł wyda mi się najciekawszy... smile

Zainteresowanych proszę o maila smile
vokalowy@wp.pl
Obserwuj wątek
    • t-800 Re: Wykonam szablon 15.11.06, 23:51
      A jakieś portfolio? ;->
      • cito1 Re: Wykonam szablon 17.11.06, 11:11
        " pomysł najciekawszy " znaczy kwota smile
        • Gość: Dobradusza Re: Wykonam szablon IP: *.chello.pl 21.11.06, 00:41
          Żadna kwota... Nie chcę żadnych pieniędzy prócz małego linka na blogu.
          • cito1 Re: Wykonam szablon 21.11.06, 18:01
            To jakie są Twoje wymagania? smile Zastrzeżony blog ale z fajnymi ludźmi może być ? wink
            • tajemnicza_nieznajoma1 Re: Wykonam szablon 21.11.06, 19:52
              Ja poproszę smile) mój blog tajemniczanieznajoma1.blox.pl/html
              • Gość: Dobradusza Re: Wykonam szablon IP: *.chello.pl 21.11.06, 22:57
                Wymagan nie mam zadnych.. Ale raczej kiepsko bym sie czula robiac szablon w Myszki Miki a cxhce miec z tego przyjemnosc... Jesli pomysl jest ciekawy to Sie podejme smile
                • t-800 Re: Wykonam szablon 21.11.06, 23:08
                  To ja poproszę w Kaczory Donaldy!
                  • cito1 Re: Wykonam szablon 21.11.06, 23:10
                    Ja byłam pierwsza.
                    Nie da się bez pomysłu?
                    • Gość: Dobradusza Re: Wykonam szablon IP: *.chello.pl 21.11.06, 23:12
                      Da sie bez pomyslu smile moje gg 5277400
                      Cos sie razem wymysli smile
                      • cito1 Re: Wykonam szablon 22.11.06, 17:10
                        Ale ja nie mam gg :]
                        • t-800 Re: Wykonam szablon 22.11.06, 17:47
                          No i klops! ;-O
                          • cito1 Re: Wykonam szablon 22.11.06, 20:32
                            Kurde!
                        • quentiin Re: Wykonam szablon 23.11.06, 14:52
                          Noo, to już masz pomysł na szablon - szablon, który równocześnie jest szablonem,
                          jak i pełni funkcję komunikatora gg! Dla Dobrejduszy prawdziwe wyzwanie, a dla
                          Ciebie podwójna korzyść!
                          • cito1 Re: Wykonam szablon 23.11.06, 15:20
                            Dobra dusza chce pokazać co potrafi na s w o i m gg wlazłbyś i sprawdził smile
                      • tierralatina Re: Wykonam szablon 23.11.06, 19:12
                        A moze, dobra duszo, poprawilabys moj tak aby po ludzku wygladal takze pod
                        Firefoxem? Bo ja juz stracilem nadzieje na to, ze uda mi sie go poprawic... smile
                        • s.z.y.m.o.n Re: Wykonam szablon 24.11.06, 20:03
                          tierralatina popraw następujące elementy:

#BlogGlownyBox {background-color: #ACABAA;width: 780px;margin: 0 auto 0 auto;
                          border-left: 1px solid #DADADA;border-right: 1px solid #DADADA}
                          #BlogTytulBox {height: 210px;border-bottom: 1px solid #DADADA;background:
                          #505050 url('/resource/SA2.jpg') no-repeat scroll right}
                          #BlogBodyBox {width: 780px;text-align: left}
                          #Stopka {width: 780px;height: 20px;border-top: 1px solid #DADADA}
                          #BlogWazkaSzpalta {width: 201px;margin-left: 1px;padding-right:
                          12px;background-color: #696969}
                          #BlogSzerokaSzpalta {width:578px;background-image:
                          url('/themes/1themeE/images/cien.gif') repeat-x bottom;border-left: 1px solid
                          #DADADA;padding-bottom: 10px}
                          #BlogKategorieBox {font-size: 11px;border-bottom: 1px solid #DADADA}
                          #BlogKategorie {margin: 12px 25px 6px 25px}
                          .BlogDataWpisu {color: #000;padding-bottom: 7px;margin: 15px 25px 5px 25px;
                          font: bold 11px arial}
                          .BlogWpisBox {margin: 8px 25px 40px 25px}
                          #BlogRss {margin-right: 25px}

Powinno być OK
                          • tierralatina Re: Wykonam szablon 25.11.06, 01:12
                            Nic z tego nie rozumiem, ale wielkie dzieki... sprobuje pomajstrowac! smile
                            • s.z.y.m.o.n Re: Wykonam szablon 25.11.06, 11:45
                              Nie ma nic do kombinowania wink Wejdź do edycji css i definicje podanych przeze
                              mnie elementów (po zrobieniu kopi bezpieczeństwa Twojego arkusza) wstaw w
                              miejsce znajdujących się już w Twoim arkuszu css.
                              Jeżeli masz z tym problem podaj maila, to prześle cały arkusz.
                              • cito1 Re: Wykonam szablon 25.11.06, 20:21
                                Podaj maila? A mail to nie tierralatina@gazeta.pl ?
                                • s.z.y.m.o.n Re: Wykonam szablon 25.11.06, 20:53
                                  Niekoniecznie, gdyż w gazeta.pl można mieć konto bez poczty i stąd moje pytanie.
                                  Choć może faktycznie spróbować nie zaszkodzi wink
                                  • tierralatina Re: Wykonam szablon 26.11.06, 01:44
                                    Szymon! Wielkie dzieki! Podmienilem arkusz i stal sie cud! smile Blog wyglada ok
                                    takze w Firefoxie! Jak sie moge odwdzieczyc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka