daria_nowak 09.03.07, 09:50 Czy długo na stronie gazety bedzie gościć reklama snickersa? Wszystko przez nią drwa 10 razy dłżej. Można choroby nerwowej dostać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irytek05 Re: Reklama zamula blox 09.03.07, 11:10 U mnie jest jeszcze gorzej, bo odkąd się pojawiła, nie mogę wejść na bloga. Czy wszędzie muszą być te reklamy? Jeśli tak, to chociaż niech nie szkodzą. Blox chyba jest głównie dla blogowiczów. Używam Opery, zresztą na IE jest podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Reklama zamula blox 09.03.07, 11:23 Jeśli używasz Opery, to zablokowanie tej reklamy kosztuje 4 kliknięcia myszą... @daria_nowak: postaramy się coś z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Re: Reklama zamula blox 09.03.07, 12:00 Ja mam fire foxa. I nawet jeśli wystarczą 2 kliknięcia myszą nie bardzo rozumiem po co nam utrudniać życie? Jeśli to da się jakoś zablokować, to napisz mi jak, bo ja stosownej wiedzy niestety nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Reklama zamula blox 09.03.07, 13:49 Od czasu do czasu jakieś reklamy muszą się pojawiać - blox jest przecież za darmo. W Firefoksie reklamy można zablokować za pomocą wtyczki AdBlock lub AdBlockPlus Odpowiedz Link Zgłoś
reiwsz Re: Reklama zamula blox 04.04.07, 18:01 Fajnie, że daria pojęła, co to są te wtyczki. Ja niestety nie wiem, co one oznaczają, gdzie są, skąd je wziąć. A te batony i ten orzechopenis doprowadza mnie do białej gorączki. Mam FireFoxa. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.dawidowicz Re: Reklama zamula blox 09.03.07, 23:25 Hmm...no właśnie...a czy byłaby możliwość dowiedzenia się, jakie konkretne 4 kliknięcia myszką...? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć, co należy wyłączyć. Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Reklama zamula blox 10.03.07, 00:22 Pod prawym kluczem jest "zablokuj zawartośc", potem trzeba kliknąć w reklamę, u góry po lewej stronie pojawią się napisy, trzeba kliknąć w "zastosuj". Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Reklama zamula blox 14.03.07, 15:25 Też w FF blokuję, ale nie wszędzie jest FF - jak odpalam poza domem GW i bloxa, diabli mnie biorą. Akurat TA reklama jest szczególnie spartolona! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_feu Re: Reklama zamula blox 25.03.07, 20:50 Dokładnie tak! Niecierpliwie czekam, kiedy wreszcie ten orzech wyleci poza ramy i wreszcie spokojnie sie zaloguje. Nie wiem czemu ale przy tej reklamie blox odrzuca moje haslo? Czesto musze sie zalogowac kilka razy, az wreszcie wejde zalogowana. Coraz wiecej jest reklam. Doganiamy pod tym wzgledem powoli sasiadow... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Reklama zamula blox 25.03.07, 21:07 Zainstaluj sobie Operę, świetnie blokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Reklama zamula blox 25.03.07, 23:46 Albo po prostu Google Toolbar dla IE... Odpowiedz Link Zgłoś