Gość: Do peeriera...;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 18:09 W tym programie dobreprogramy.pl/index.php?dz=19&id=223 jak wkleje fotke to jak mam to zrobić zeby cos na niej napisac? ale normalnie...nie np. pisakiem Z góry dziex za odpowiedź.PzDr ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do perriera ;] Re: Program... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 18:10 Sorry...źle twoj nick napisałąm...;] Odpowiedz Link Zgłoś
perrier Re: Program... 03.04.07, 19:27 Niestety nie znam tego programu, uzywam zupelnie czegos innego. Moze ktos inny, kto bedzie Ci w stanie pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Program... 03.04.07, 21:16 Człowieku! Trzy posty temu odpowiedziałem Tobie na to pytanie -> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=8&w=60076985 Czytasz odpowiedzi na swoje pytania? Po co to robiłem? A poza tym po co tworzyć nowy wątek w tym samym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blokserka... Re: Program... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 08:20 Dzix za pomoc....:/:/ zapytam gdzie indziej skoro az tak cię wkurzam....PzDr. Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Program... 04.04.07, 11:06 Jeżeli nie będziesz czytać udzielanych Tobie odpowiedzi i ponawiać pytania, to zirytujesz niejedną osobę, gdziekolwiek tego nie zrobisz. Jeśli czegoś nie rozumiesz, to zadawaj KONKRETNE pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś