Gość: withan IP: *.hsd1.mn.comcast.net 01.08.07, 04:44 dopiero zaczynam uczyc sie jak prowadzic bloga. Wlasnie chce sobie zalozyc i wprowadzic notatki z data wsteczna. Jest to mozliwe? Jest taka opcja? Za pomoc w tej sprawie bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quentiin Re: wpis z datą wsteczna 01.08.07, 09:28 Nie jest to możliwe. Odpowiedzi na wszystkie inne pytania, jakie przyjdą Ci do głowy znajdziesz na tym forum, wystarczy skorzystać z wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
purple_haze Re: wpis z datą wsteczna 01.08.07, 11:06 he he, quentin - widzę, że też wstępujesz do fanklubu wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: wpis z datą wsteczna 01.08.07, 11:56 Od dawna w nim jestem. Osiem lat stukam na grupy dyskusyjne, więc pytania na błahe tematy i wkurzanie się na nie mam już we krwi Nawet z kumplami wymyśliliśmy takie coś: purple.haze.ag.bocznica.org A dla najbardziej denerwujących (delikatni niech nie klikają): muzzik.ntg.bocznica.org Odpowiedz Link Zgłoś
purple_haze Re: wpis z datą wsteczna 02.08.07, 10:43 quentiin napisał: > Od dawna w nim jestem. Osiem lat stukam na grupy dyskusyjne, więc pytania na > błahe tematy i wkurzanie się na nie mam już we krwi Nawet z kumplami > wymyśliliśmy takie coś: > > purple.haze.ag.bocznica.org DD czuję się super doceniona Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: wpis z datą wsteczna 02.08.07, 11:26 Zapewne tak samo jak i każdy inny zbitek liter, który można wstawić przed "ag" czy "ntg" Odpowiedz Link Zgłoś
purple_haze Re: wpis z datą wsteczna 02.08.07, 14:08 sam jesteś 'zbitek liter' ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: wpis z datą wsteczna 02.08.07, 14:39 quentin.to.dla.ciebie.od.purple.haze.plonk.bocznica.org Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: wpis z datą wsteczna 02.08.07, 15:07 purple_haze napisała: > ;PPP Cud narodzin? Odpowiedz Link Zgłoś