magicznaoctava 14.11.08, 01:30 Prawie cały dzień dzisiaj mój blog się nie wyświetla. Cały czas pokazuje się zamiast tego błąd wczytania strony. NIe mogę też się zalogować i niczego wyedytować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabina_feu Re: Blog się nie wyświetla 14.11.08, 10:04 Mnie też, ale przecież nie szkodzi, bo reklamy działają dobrze, a przecież chodzi tylko o to by droga gazeta zarobiła. Od wczoraj ani slowa co sie dzieje i słusznie, bo przecież my za darmo blogujemy to juz szacunek sie nam nie nalezy, prawda? Zawsze mi sie wydawalo zadowoleni uzytkownicy zainteresowani reklamodawcy, ale moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nuli1 Re: Blog się nie wyświetla 14.11.08, 12:38 Ja z Internet Explorel w ogóle na blox nie mogę wejść, natomiast przy Mozzilla wyświetla się niepełna wersja. TO trwa już 2 dzień. Czy administratorzy w końcu coś z tym zrobią?! Odpowiedz Link Zgłoś
mery Re: Blog się nie wyświetla 14.11.08, 12:44 To, co możemy zrobić to zgłosić awarię. Monitujemy ciągle i czekamy wraz z Wami na rozwiązanie tych problemów. Bardzo przepraszamy za wszelkie komplikacje i utrudnienia, mamy nadzieję, że problemy uda się szybko rozwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nuli1 Re: Blog się nie wyświetla 14.11.08, 14:24 To za długo już trwa. Nawet strona główna się nie otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kuxumuxu Re: Blog się nie wyświetla 14.11.08, 15:56 Dokładnie! CSS się nie ładuje, zdjęcia pojawiają się i znikają, ładują się i zarazem się nie ładują... Co chwilę pojawia się komunikat o zerwanym połączeniu... I to tylko na Bloksie. Inne strony śmigają Odpowiedz Link Zgłoś
orangecountry Re: Blog się nie wyświetla 14.11.08, 15:45 mój blog!! też sie nie wyświetla!!! nie moge też tejść na stronke główną blox.pl! i tak półtora dnia już! kiedy coś z tym zrobicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mery Re: Blog się nie wyświetla 14.11.08, 16:51 Dziękujemy za te zgłoszenia, jak już napisałam - pracujemy cały czas nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś