Dodaj do ulubionych

Elckie glodomory! :)))

IP: *.bial.gazeta.pl 14.02.02, 15:22
Zeby nie eksploatowac juz tamtego watku bez konca... :), zakladam nowy.
Mobb - to niedobry pomysl z ta kolacja, tzn. inaczej: ze specjalnym watkiem na
ten temat! :) Prosze nie wyrozniac az tak bardzo tej „niemilej pani
redaktor”... A ja Kazimierz bardzo lubie, bylam tam po raz kolejny w ubieglym
roku, wiec kto wie... Jedno jest pewne, nie bede placic za zadne kolacje! O, i
swojego zdjecia tez nie dam... Chyba, ze ktos zasluzy! hahaha Zartuje!
Pozdrawiam
Lu
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Elckie glodomory! :))) IP: *.proxy.aol.com 14.02.02, 21:45
      Luego ja nie jestem taki glodny i juz nie elcki, ale nowojorski. Owszem jestem
      glodny ale tylko hungry for love.

Nie obawiaj sie pani redaktor, za kolacje ja place bez wzgledu czy wybierzemy
      sie na kolacje w Elku, Bialymstoku, Kazimierzu czy Paryzu.
      Sorry, Kazimierz juz ktos zarezerwowal.

Ciekawy jestem rowniez zdjecia pani redaktor. Jak ja lubie takie atrakcyjne
      redaktorki........Na pewno wygralabys konkurs miss elckiego forum.

Pozdrawiam
      Adam
      • Gość: Luego Re: Elckie glodomory! :))) IP: *.bial.gazeta.pl 15.02.02, 10:27
        Adam, ja zaraz pekne ze smiechu... :))))))))) taak, az mam lzy w oczach!
        • Gość: klima Re: Elckie glodomory! :))) IP: *.krakow.eco.pl 15.02.02, 11:08
          Adam powoli odkrywa wszystkie karty. Nie dosyć, że burżuj, nowojorczyk i
          komputerowiec, to jeszcze erotoman-esteta. Lepiej uważaj Luego i zwróć uwage na
          jego posty niezwykle barwnie oddające tajemnice wszystkich największych
          morderstw w Ełku. Różnie może być.
          Albo przed ewentualną kolacją wypuść Mobba na przeszpiegi. On już wyczai kto i
          jak.
          Pozdrawiam z mroźnego Krakowa. Podobno na północy śnieg
          Klima
          • Gość: Adam Re: Elckie glodomory! :))) IP: *.proxy.aol.com 16.02.02, 06:46
            Gość portalu: klima napisał(a):

> Adam powoli odkrywa wszystkie karty. Nie dosyć, że burżuj, nowojorczyk i
            > komputerowiec, to jeszcze erotoman-esteta. Lepiej uważaj Luego i zwróć uwage na
            >
            > jego posty niezwykle barwnie oddające tajemnice wszystkich największych
            > morderstw w Ełku. Różnie może być.
            > Albo przed ewentualną kolacją wypuść Mobba na przeszpiegi. On już wyczai kto i
            > jak.
            > Pozdrawiam z mroźnego Krakowa. Podobno na północy śnieg
            > Klima

Klima, widze, ze w Elku Mobb uchodzi za super szpiega, ktoremu nie moze sie
            rownac nawet Jan Karski. najczesciej udaje losia albo jelenia z rogami podczas
            pracy dla zmylenia przeciwnika.

Adam

• Gość: Adam Re: Elckie glodomory! :))) IP: *.proxy.aol.com 16.02.02, 06:41
          Gość portalu: Luego napisał(a):

> Adam, ja zaraz pekne ze smiechu... :))))))))) taak, az mam lzy w oczach!

Luego, smiech to zdrowie:))))
          Pisalas cos, ze wybierasz sie do W-wy do teatru. Ach jak ja bym tak pojechal z
          Toba do tego teatru do W-wy........Czy byl juz moze ktos szybszy ode mnie?

Pozdrawiam i zycze przyjemnego weekendu
          Adam

Czy dysponujesz moze e-mailem na ktory moglbym przeslac pozdrowienia?
          • Gość: mobb Re: Elckie glodomory! :))) IP: *.ppp.eranet.pl 16.02.02, 10:56
            nie do teatru a do kina głąbie !
            • Gość: Adam Re: Elckie glodomory! :))) Do mobb IP: *.proxy.aol.com 18.02.02, 09:23
              Gość portalu: mobb napisał(a):

> nie do teatru a do kina głąbie !

Nie czytaj listow, ktore Ciebie nie dotycza. Glaba to poszukaj u siebie w
              rodzinie jeleniu.

Adam

• Gość: luego Re: Elckie glodomory! :))) IP: *.bial.gazeta.pl 18.02.02, 09:47
      Tak, bylam w kinie a nie w teatrze.... :)))
      „Wladca pierscieni” jest pieeeeeekny!!!!!!!!!!!!
      Lu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka