Gość: X IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 03.04.02, 09:33 Jacek Kossakowski, legendarna postac z Eku - kto zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Jacek Kossakowski IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 22:19 Gość portalu: X napisał(a): > Jacek Kossakowski, legendarna postac z Eku - kto zna? ja znam Jacka Kossakowsiego z Elku. Nie wiem natomiast czy byl tylko jeden w Elku czlowiek, ktory sie tak nazywal. Tego co ja znalem to mieszkal w Elku przy ulicy Moniuszki. Byl nauczycielem jezyka polskiego w Chemiaku w Elku. Pozniej wyjechal do Bialegostoku. Stamtad do Kanady, a obecnie mieszka w Chicago. Czy o tego goscia chodzilo? Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Jacek Kossakowski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 11:58 Może to ten słynny malarz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka Re: Jacek Kossakowski IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 10:17 Gość portalu: X napisał(a): > Jacek Kossakowski, legendarna postac z Eku - kto zna? Jacek Kossakowski, czy to ten dzieciorob, ktory w kazdym miescie gdzie mieszkal zrobil dziewczynie dziecko i wyjezdzal dalej jak byl scigany za alimenty. W Elku ma jedno dziecko, drugie zrobil w Bialymstoku jak pracowal u fotografa, trzecie w Warszawie, a czwarte w Kanadzie. Oprocz tego to sadysta i zboczeniec.Kazdej dziewczynie, ktora byla z nim w ciazy siadal na brzuch i sikal na twarz, zeby miala lepsza cere. Mariolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: Jacek Kossakowski IP: 192.39.180.* 05.04.02, 12:00 Gość portalu: X napisał(a): > Jacek Kossakowski, legendarna postac z Eku - kto zna? ja też znałem jednego. teraz miałby ponad 40 podaj więcej danych do rozpoznania rick Odpowiedz Link Zgłoś