magdagg2 10.01.06, 16:37 jakiego sklepu wam brakuje w elku??z czym?czego bezskuteczne szukacie? chcialabym cos otworzyc ale co.podpowiedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: sklepy 11.01.06, 23:58 Może nie bezskutecznie, ale z niemałym trudem poszukuję w Ełku książek o Ełku i Mazurach, bądź przez Ełczan pisanych. Brakuje mi osobnego działu w księgariach, gdzie możnaby znaleźć to, co miasta dotyczy. Może być nawet antykwaryczne - nie musi być nowe. Ale to oczywiście nie jest pomysł na biznes w Ełku. Niszowa sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: sklepy 12.01.06, 09:50 a ełczanie co???do sklepow nie chodza czy jak ze jeszcze zaden sie nie wypowiedzial.zachecam :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
nikadaw1 Re: sklepy 12.01.06, 13:37 ja co prawda na codzien nie bywam w elku, ale za kazdym razem zdumiewa mnie bida z nedza w sklepach odziezowych. moze jakas tansza sieciowka dla mlodziezy, w rodzaju Troll albo Reserved. a moze sklep ze zdorwa zywnoscia albo herbatami na wage? sama nie wiem. brak tez (moim skromnym zdaniem, ale moze nie ma zapotrzebowania po prostu) dobrze wyposazonej ksiegarni z ambicjami akademickimi, bo w koncu jakas mlodziez akademicka jest. ktora sprzedawalby nie tylko ksiazki akademickie ale tez rozmaite nowosci wydawnicze, ktore elczanie kupuja w merlinie albo ksiegarnie im sprowadzaja na zamowienie. Odpowiedz Link Zgłoś