sekunda6 01.03.06, 17:02 czy na terenie elku dziala agencje towarzyskie? ewentualnie jak i gdzie mozna znalezc kobiety ktore swiadcza tego typu uslugi w elku? jestem prawiczkiem i chcialbym miec to juz za soba, pytam o elk a nie okolice Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdagg2 Re: pytanie 01.03.06, 21:46 hehehe... czlowieku,musisz miec powazne problemy ze soba,jak na forum o takie rzeczy pytasz.a twoj nick to chyba oznacza ze wszystko trwaloby sekunde :):) panienka nawet nie mialby po co sie rozbierac :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sekunda6 Re: pytanie 01.03.06, 22:23 ale sie wysililas, nie masz nic do powiedzenia to nie komentuj Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: pytanie 01.03.06, 22:37 sekunda6, pomysl chociaz przez sekundke zanim cos napiszesz gdzies, gdzie przebywają normalni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
sekunda6 Re: pytanie 01.03.06, 22:46 a kogo uwazasz za nienormlanego, to ze szczerze pisze o co mi chodzi nie mydle oczu? spytalem wprost, to ze brak ci tolerancji albo probujesz stanac po nie wiadomo czyjej stronie, bo chyba nikogo nie obrazilem, skierowalem to pytanie do was nei po to zeby kogos obrazac tylko zaczerpnac informacji, a to ze sie nie wstydze tego ze jest jak jest nie upowaznia cie do kierowania wobec mnie obelg bo to tylko swiadczy o tobie, nie znasz mnie, wiec zachowaj swoje komentarze dla siebie, a w skrocie to #@$#%^& Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek20 Re: pytanie 02.03.06, 17:00 Witam zgadzam się z sekundą. To jest forum więc pytania są różne. Popytaj się w Woszczelach lub Bartoszach a najlepiej dowiesz się u taryfiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: pytanie 02.03.06, 19:13 hehe teraz ty nie zrozumiales.kolega pytal konkretnie o elk a nie okolice.sekunda a tak na marginesie to na forum to kazdy moze byc odwazny i moze pisac co chce.hehe podejdz do pierwszego z brzegu taryfiarza i zapytaj o burdel.ciekawe czy bedziesz taki odwazny. Odpowiedz Link Zgłoś
nikolettajasnowlosa Re: pytanie 02.03.06, 20:13 jaja sobie robi a wy dajecie sie brac na plewy. kiedys byl taki 'Klub Biznesmena' w Czaplach, nawet reklamowali w telegazecie elckiej 'egzotyczna pieknosc z Afryki'. Odpowiedz Link Zgłoś
sekunda6 Re: pytanie 02.03.06, 20:18 to jeszcze raz bo macie problemy ze zrozumieniem tekstu... o EŁK mi chodzi, jestescie tu anonimowi wiec nie wstydzcie sie jesli posiadacie taka wiedze i mi pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
sekunda6 Re: pytanie 02.03.06, 20:41 poza tym nie chodzi mi o czekolady, ukrainki, rosjanki czy inne kosmitki,jestem patriota:P Odpowiedz Link Zgłoś
sekunda6 Re: pytanie 02.03.06, 20:16 pokaz mi gdzie ci napisalem ze jestem odwazny? idac w druga strone? dlaczego nie manifestujesz swoich sprzeciwow na ulicy? brak ci odwagi, narysuj piekny transparent bo pewnie umiejetnosci ci nie brakuje i ... do centrum skoro taka odwazna jestes Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek20 Re: pytanie 02.03.06, 21:13 Ludzie czy 5 km od Ełku to daleko jeśli stać cię na panienke i chcesz się zabawic lub zamówić na wieczur kawalerski to chyba na dojazd też jeśli nie to dzieci powinny iść spać i nie czytac forum. Czy ktoś robi jaja czy nie to jego sprawa oby nie odbiło się to w jego strone gdzy będzie potrzebował konkretnej pomocy. Tak więc powtarzam szybko dowiesz się u TARYFIARZY jeśli nie to zapytam się bo mam wielu znajomych wśród nich. Odpowiedz Link Zgłoś
sekunda6 Re: pytanie 02.03.06, 21:27 ble ble ble, tez mnie nie rozumiesz chlopczyku,zabawic sie? wieczur? ani trafnie ani malo ortograficznie, zamiast krzyczec bys sie spytal skoro masz tylu przyjaciol wsrod jezdzacych i dopiero pisal, bo juz wam mowilem, wasze zdanie na temat mojego problemu mnie nie interesuje, bo kazdy inny mi to powie, chodzi mi o konkrety, kto i gdzie...., bo taniej mi wyjdzie zaplacic jednorazowo, niz inwestowac w niunie 4 miesiace w smetku... sick of you stupid girls Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek20 Re: pytanie 02.03.06, 21:39 Jak takiś mądry to nie zadawaj pytań na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sekunda6 Re: pytanie 02.03.06, 21:46 nie obrazaj sie bo nie o to mi chodzilo, po prostu zadalem pytanie myslac ze otrzymam jakies sensowne odpowiedzi, a okazalo sie ze potraficie tylko wyzywac, osmieszyc itp... Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek20 Re: pytanie 02.03.06, 21:47 Ja ciebie nie obrarzałem lecz z czystej chęci chciałem pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: pytanie 03.03.06, 12:34 żarty sobie stroi sekunda i tyle, zdradza go ten tekst "jestem prawiczkiem i chcialbym miec to juz za soba" żałosny człowieczku jesteś i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
sekunda6 Re: pytanie 03.03.06, 16:15 "jestem prawiczkiem i chcialbym miec to juz za soba" dobry z ciebie sherlock, a moze zazdroscisz co? a moze zalosny jestes co? a moze za duzo reklam heyi sie naogladales co? a moze to a moze tamto, nie wiesz to nie gadaj, nie kierowalem tego pytania do przedszkolanek, i nie po to zebys demonstorwala swoja glupote... Odpowiedz Link Zgłoś
sekunda6 Re: pytanie 03.03.06, 16:16 po prostu gowno wiecie i zamiast siedziec cicho to na sile probujecie zaistniec... Odpowiedz Link Zgłoś
nikolettajasnowlosa po co te nerwy? 03.03.06, 18:25 masturbacja jest za darmo i nie bedziesz musial wychodzic z domu Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bobek Re: po co te nerwy? 03.03.06, 23:07 i jakie błyskotliwe , co intelekt to intelekt Odpowiedz Link Zgłoś
nikolettajasnowlosa Re: po co te nerwy? 04.03.06, 16:16 bo cala ta rozmowa toczy sie na wysokim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: po co te nerwy? 04.03.06, 14:43 ewentualnie mozna isc do sex shopu i nabyc sobie odpowiednia dmuchana panienke.jeden wydatek by byl na dluzszy czas Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: po co te nerwy? 04.03.06, 16:09 oooo przypomnialo mi sie ze takiej rozkoszy mozesz skosztowac w zodiaku Odpowiedz Link Zgłoś
chorez Kto pyta nie błądzi 06.03.06, 08:31 Słyszalem że w Smętku na górze mozna zamówić panienkę-spytaj dyskretnie barmana albo Bodyguarda który stoi na bramce.Nie rozumiem dlaczego dla niektórych ta sprawa wydaje się śmieszna.W końcu ten zawód jest najstarszym zawodem na świecie.Uważam ,że jeśli ktoś chce kozystać z tych usług- to czemu nie?Tylko pamietajcie o jednym najlepiej znależć kobietkę z papierami(ważne badania),bo różnie to w życiu bywa a żałować można do końca życia,i nie wiemy ile nam go pozostało.Z drugiej strony jesteśmy w większości katolikami,a nasza religia nie toleruje takich sposobów zawierania znajomości-chyba to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sekunda6 Re: Kto pyta nie błądzi 06.03.06, 11:43 no w koncu sie rozkrecacie...wiecej wiecej wiecej, jak narazie taksowki, zodiak i smetek, ale ciagle to tylko chyba i podobno, no ale i ta dzieki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Kto pyta nie błądzi 06.03.06, 11:49 Wpisujcie, wpisujcie. A potem powstanie "czarna lista" miejsc, gdzie pewnego dnia wpadna tajemnicze bojowki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sekunda6 Re: Kto pyta nie błądzi 06.03.06, 17:04 i porwa wszystkie niezadnice do mojej kwatery i od tej pory bede szczeliwy Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Kto pyta nie błądzi 06.03.06, 19:12 Nierzadnice, a nie - niezadnice! Te drugie kojarza mi sie z jakimis rybkami akwariowymi. No, ale moze wlasnie o nie ci chodzilo. :) Odpowiedz Link Zgłoś