Gość: senseyy90 IP: *.ap-media.pl 29.03.13, 20:52 Zapraszam na blog bukmacherski poświęcony Premier League. Ciekawe analizy i wysokie kursy :) Pozdrawiam i zapraszam typyzpremierleague.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: senseyy90 Re: Darmowe typy z Premier League IP: *.prz.edu.pl 12.04.13, 23:26 Zapraszam na blog bukmacherski poświęcony Premier League. Ciekawe analizy i wysokie kursy. Zapraszam :) typyzpremierleague.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senseyy90 Re: Darmowe typy z Premier League IP: *.prz.edu.pl 12.05.13, 00:15 Po raz kolejny zapraszam na mojego bloga. Wysokie kursy, ciekawe analizy, a co najważniejsze duże wygrane. Zapraszam typyzpremierleague.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senseyy90 Re: Darmowe typy z Premier League IP: *.ap-media.pl 18.05.13, 17:31 Zapraszam na mojego bloga. Wysokie kursy i wygrane. Ciekawe analizy. typyzpremierleague.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senseyy90 Re: Darmowe typy z Premier League IP: *.ap-media.pl 16.08.13, 17:20 Już jutro początek ligowych zmagań w Premier League. Zapraszam na mojego bloga z typami bukmacherskimi. W poprzednim sezonie yield wyniósł 39%. Typy całkowicie za darmo !!! Zapraszam typyzpremierleague.blogspot.com Fanpage na facebook'u www.facebook.com/TypyZPremierLeague Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senseyy90 Re: Darmowe typy z Premier League IP: *.prz.edu.pl 06.02.14, 20:51 Zapraszam na blog bukmacherski poświęcony Premier League. Ciekawe analizy i wysokie kursy :) Pozdrawiam i zapraszam typyzpremierleague.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy1993 Re: Darmowe typy z Premier League 27.11.19, 16:41 Tutaj też macie sprawdzone, darmowe typy: sporttyp.pl/ . Możecie sobie zobaczyć, nic to nie kosztuje itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś