Dodaj do ulubionych

Droga do Hajduszo-potrzebna winieta?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.15, 09:35
Pytanie do zorientowanych-jadąc do Hajduszoboszlo z Piwnicznej potrzebna węgierska winieta? Na Słowacji wiem że można ominąć autostradę Preszow-Koszyce,na Węgrzech nie mam pojęcia.
Obserwuj wątek
    • Gość: po Re: Droga do Hajduszo-potrzebna winieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.15, 22:38
      z preszova jedziesz na vranov,trebiszow tokaj,debreczyn
    • Gość: vvv Re: Droga do Hajduszo-potrzebna winieta? IP: *.ists.pl 16.06.15, 18:15
      Wejdź na mapygoogle, wpisz Piwniczną i Hajduszoboszlo, kliknij unikaj opłat i wytyczy ci trasę o 30 km krótszą niż podał po, wzdłuż płatnych odcinków, na Miszkolc.
    • Gość: krzyś Re: Droga do Hajduszo-potrzebna winieta? IP: 80.50.63.* 27.06.15, 22:53
      spokojnie ominiesz autostrady kieruj się na Tokaj nyiregyhaza , debreczyn ,hajduszoboszlo
      • Gość: g Re: Droga do Hajduszo-potrzebna winieta? IP: 192.162.173.* 28.06.15, 10:08
        ktos cie ubiegł 12 dni z ta trasa.czytaj co inni napisali
        • Gość: Piotr Re: Droga do Hajduszo-potrzebna winieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.15, 12:19
          Witam,granicę będę przekraczał w Barwinku,czy winietę kupię na pierwszej słowackiej stacji benzynowej.czy mogę na granicy.
          Na Węgrzech będę korzystał z autostrad,wiem że mają elektroniczną winietę,też na stacji kupię pierwszej węgierskiej.
          • Gość: kn Re: Droga do Hajduszo-potrzebna winieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.15, 10:44
            kupisz na stacji a wegierska najlepiej przez internet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka