Dodaj do ulubionych

Rezerwacje via internet - Praga

IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 05.08.05, 11:04
Próbowałam już w trzech hostelach, ale nie dostaję żadnej odpowiedzi. Były to
hostele oferujące możliwość rezerwacji przez formularz internetowy, a nie
przez mail. Czy Wy rezerwując miejsca noclegowe w Pradze dostawaliście jakieś
info zwrotne? Wolałabym nie jechać w ciemno. W jakim języku najlepiej dogadać
się z Czechem tel? (zdarzyło mi się np że ta sama osoba nie odpowiedziała na
mail w jęz. angielskim, za to odpisała na taki sam po polsku). A może z reguły
jak już nie mają miejsc to nie odpowiadają?

pozdrawiam,
umywalka

ps. czy w akademikach na strahovie ostatecznie można próbować w ciemno? jak
jest tam z obsadzeniem pokoi?
Obserwuj wątek
    • Gość: hostel Re: Rezerwacje via internet - Praga IP: *.stacje.agora.pl 05.08.05, 12:51
      Polecam - nie pamiętam już jak rezerwowałem rok temu ale szybko i bezbolesnie. W
      centrum - kilka kroków od największych atrakcji a przy tym ma zamykany parking
      www.unitas.cz/
      • Gość: Nitka Re: Rezerwacje via internet - Praga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:39
        ja tez rezerwowalam i sie denerwowalam na brak odpowiedzi, a okazalo sie, ze
        potwierdzenia poczta wrzucila mi do katalogu ze spamem....nie wiem jak Ty, ale
        ja korzystalam z www.prague-hostels.cz/
        • Gość: umywalka Re: Rezerwacje via internet - Praga IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 05.08.05, 19:38
          Ja też wybrałam hostele z tego serwisu, na szczęście dzisiaj dostaliśmy z
          jednego odpowiedź i chyba się zdecydujemy. Dzięki!
          • Gość: Nitka Re: Rezerwacje via internet - Praga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 19:24
            ciesze sie:) kiedy jedziesz?
            bo ja wybieram sie z moim chlopakiem jakos po 15 sierpnia. wybralismy hostel
            podoli. a co do odpowiedzi, to tez tak mialam, ze czesc mi przyszla normalnie,
            a czesc poczta.o2 wrzucila do spamu...pozdrawiam
            • umywalka_pentagonalna Re: Rezerwacje via internet - Praga 07.08.05, 22:59
              wyjeżdżamy 17-go wczesnym rankiem, u nad padło na akademik na strahovie bo jako
              jedyni z wolnymi miejscami do nas odpisali, czekamy na voucher od nich.

pozdrawiam
              • Gość: Nitka Re: Rezerwacje via internet - Praga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 11:15
                to moze gdzies sie spotkamy na praskiej starowce;-)
                • umywalka_pentagonalna Re: Rezerwacje via internet - Praga 08.08.05, 13:57
                  wlaśnie zakupiłam przewodnik po Pradze:) przymierzam się do prestudiowania.

pozdr
                  • Gość: Nitka Re: Rezerwacje via internet - Praga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 12:04
                    ja wypożyczyłam z biblioteki Pacala z 2002 roku;-)
                    pozdrawiam
                    moj numer gg 1161088 jak bedziesz miala ochote porozmawiac w celu wymianu
                    informacji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka