Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny w Łodzi

• Gość: Edyta Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.06.14, 18:30
      Polecam Panią Kasię Kubiak świetnie dobrała kształt brwi do mojej urody. Upierałam się na początku przy brwiach ze zdjęcia ,które przyniosłam.Pani Kasia identycznie odwzorowała te brwi ze zdjęcia,ale one nie pasowały zupełnie do mnie . Pani Kasia wie co robi to widać jak podchodzi do klienta. Bardzo profesjonalnie,indywidualnie i przede wszystkim doradza. Jej rysunek zdecydowanie lepiej wyglądał i pasował do mnie do mojego naturalnego kształtu.
      Polecam.Ceny normalne.
      • Gość: redchn Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 09.03.17, 20:37
        Serdecznie polecam salon Permanent Beauty Studio Weronika Krystera, Pani która się tym zajmuje robi rewelacyjne brewki, świetny kontakt z klientem i oczywiście fach w ręku. Zostawiam linka do strony poniżej
        www.facebook.com/WeronikaKrysteraPermanentBeautyStudio/?fref=ts
        No po prostu rewelacja, robie brewki już od jakiegoś czasu i na lepszą lingeristke nie mogłam trafić :)
        Numer Do tej Pani to 791-856-910
      • Gość: Beats Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 17.05.17, 00:21
        Ja robiłam permanentny brwi u Pani Malwiny Marańdy w Łodzi, studio Avocado. Zapisałam siè do niej zachècona zdjèciami ktôre wrzuca na swôj profil. Niestety jak sie okazało nie zawsze to wychodzi jej tak jak na zdjèciach, gdybym popytała i poczytała to bym tam nie poszła, bo nawet Pani ktôra mi poprawiała brwi staierdziła, że nie jestem pierwszà osobà ktôrej Pani Malwina tak spartaczyła brwi. Co jest źle? To miała być metoda piorkowa, po pierwszym zabiegu calkiem ok ale mnostwo pigmentu wylecialo ze strupami. Poprawka tuz po zabiegu tez wygladala ok bo calosc byla jeszcze mocno czarna, gdy brwi siè wygoiły okazało siè że ta metoda piorkowa to tylko miejscowo, bo w niektorych miejscach byly porobione centymetrowe grube krechy. O ile na poczatku nie bylo to bardzo widoczne o tyle po kilku miesiacach pigment z pojedynczych krotkich cienkich włoskôw zaczàł blednàć, a te grube krechy nie, w konsekwencji mam w brwiach dziury. Bez zamalowania tego kredkà nie wychodzè z tobà, bo każdy mnie pyta co ja sobie zrobiłam. Co na to Pani Malwina? Zaproponowala trzecia, juz dodatkowo płatnà poprawkè, ale nie poszłam juz do niej, bo po drugiej poprawce boje sie patrzec w lustro co by bylo po trzeciej. Przestrzegam szczerze każdego, dokladnie sprawdzajcie gdzie robicie makijaz przede wszystkim pytajcie innych i czytajcie, nie decydujcie po zdjèciach z salonu.
      • Gość: Weksiak Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: 212.191.4.* 13.06.18, 11:30
        Ja zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi i jestem bardzo zadowolona. Moje brwi były rzadkie i rosły nieregularnie, dużo czasu zajmowało aby je w jakikolwiek sposób okiełznać, szczególnie rano przed wyjściem do pracy. Zabieg robiłam w Łodzi - cashmire.pl/oferta/kosmetologia/makijaz-permanentny/ , dzięki temu, że był wykonany za pomocą metody microbladingu, to praktycznie nie czułam bólu. Wszystko poszło gładko i sprawnie a ja przynajmniej nie mam już problemu :)
    • Gość: Madzia Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.a2c-net96.astra2connect.com 11.09.14, 11:23
      Polecam she spa z Łodzi udaj się do trenera tej firmy ja kończyłam tam szkolenie z permanentnego i mezoterapii rewelacyjne permanentne i poprawki żle wykonanych makijaży, na szkoleniu przerobiłyśmy tyle klientek , że napatrzyłam się na pięknie wykonane przez tą trenerkę makijaże jak i super porawione kolory i nierówne permanentne wykonane u patraczy, P. Monika jest rewelacyjną trenerką i mistrzem w swoim fachu. Polecam zabiegi i szkolenia nie 2-3 dniowe tylko tak jak powinno to wyglądać 6 pełnych dni po 9-10 godzin Rewelacja!!!
    • kawenave89 Re: makijaż permanentny w Łodzi 22.10.14, 16:44
      Hej, nie wiem czy bym chciała iść do salonu tatuażu na makijaż permanentny osobiście bym wybrała salon kosmetyczny gdzie wiedzą jak to robić. Co prawda i tu i tu barwnik wpuszcza się pod skórę jednak ja robiłam sobie brwi w tym salonie: www.beauty.com.pl/pl/makijaz-permanentny i jestem bardzo zadowolona. Pani która wykonywała zabieg była bardzo sympatyczna i znała się na tym co robi więc śmiało mogę polecić!
    • Gość: Magdalencia Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.15, 09:44
      Ja polecam Strefa Kobiet fitness & beauty w Łodzi. Salon mieści się przy ulicy Bandurskiego 7.
      Robią tutaj makijaż permanentny metodą piórkową, więc efekt ostatecznie wychodzi bardzo naturalny . Oczywiście mam na myśli makijaż permanentny brwi :)
      Ja miałam tutaj robiony i jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: makeupmypassion Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 08.06.15, 18:36
      Witam, chciałabym odświeżyć wątek. Proszę o opinie dotyczące gabinetów kosmetycznych wykonujących zabieg makijażu permanentnego na terenie Łodzi. Jakie salony są godne polecenia i czy któryś z nich oferuje wykonanie makijażu w domu klientki?
      Pozdrawiam
      • Gość: Katarzyna Kubiak Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 04.07.15, 22:55
        Witam :) wszystkich zainteresowanych makijażem permanentnym , korektami mieudanych makijaży, retuszem blizn ,retuszem bielactwa,retuszem łysienia i rekonstrukcją otoczki brodawki sutkowej i Szkoleniami z zakresu Makijażu Permanentnego Serdecznie Zapraszam Na bezpłatne konsultacje i zapoznanie się z ofertą:)
        www.katarzynakubiak.pl i szkolenia :
        www.kkprofessional.pl Zapraszam również na fb Katarzyna Kubiak Makijaż Permanentny Medycyna Estetyczna
      • Gość: Agata Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.09.15, 12:53
        Nie polecam permanentnych robionych w domu, byłam masakra, poprawki robię od 2 miesiecy . Polecam she spa Monike Grzelak międzynarodowy trener i poprawi każdy permanentny . Jestem super zadowolona
      • agusiamamusia2 Re: makijaż permanentny w Łodzi 27.11.15, 09:35
        Robiłam makijaż permanentny brwi w Margaret Spa

Jestem naprawdę zadowolona, wszystko jest, tak jak sobie wyobrażałam. A wiadomo, że są miejsca, w których odwalają fuszerkę.
        Co do dojazdu do klienta, to nie wiem czy jeżdżą, ale nawet jeśli nie to warto się do nich pofatygować.
        Sama też trafiłam do nich z polecenia przyjaciółki, która robiła u nich makijaż ust.

Co do bólu, to nie bolało jakoś specjalnie, chociaż wiadomo, że skóra w okolicach brwi jest naprawdę wrażliwa.
    • Gość: Aleksandra piech Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.11.15, 00:07
      Z czystym sumieniem mogę polecić She Spa Monika Grzelak , złota ręka do makijazu permanentnego , bardzo doświadczona trenerka , znalazłam tą Panią w gazecie branżowej ponieważ była jurorem na mistrzostwach Polski w permanentnym i tak do Niej trafiłam . Z moich silnych ust i krzywych niebieskich brwi zrobiła cuda , bałam sie iść do kogoś , bo przeżycia traumatyczne po permanentnym z przed 4 lat nikt nie chciał sie za to zabrać . Ona dokonała rzeczy niemożliwych za co stokroć dziękuję . Monika Grzelak osoba godna polecenia .
    • niunia2003 Re: makijaż permanentny w Łodzi 05.05.16, 21:19
      polecam w 100% ja już mam zrobiony cały makijaż usta oczy super dziewczyna i ceny są normalne moje psiapsiółki tez zadowolone- www.facebook.com/Agnieszka-Wawrzyniak-makija%C5%BC-permanentnymezoterapia-1071529266198712/
    • Gość: redchn Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 09.03.17, 20:32
      Serdecznie polecam salon Permanent Beauty Studio Weronika Krystera, Pani która się tym zajmuje robi rewelacyjne brewki, świetny kontakt z klientem i oczywiście fach w ręku. Zostawiam linka do strony poniżej
      www.facebook.com/WeronikaKrysteraPermanentBeautyStudio/?fref=ts
      No poprostu rewelacja, robie brewki już od jakiegoś czasu i na lepszą lingeristke nie mogłam trafić :)
      Numer Do tej Pani to 791-856-910
      • Gość: Beata Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 17.05.17, 00:15
        Ja robiłam permanentny brwi u Pani Malwiny Marańdy w Łodzi, studio Avocado. Zapisałam siè do niej zachècona zdjèciami ktôre wrzuca na swôj profil. Niestety jak sie okazało nie zawsze to wychodzi jej tak jak na zdjèciach, gdybym popytała i poczytała to bym tam nie poszła, bo nawet Pani ktôra mi poprawiała brwi staierdziła, że nie jestem pierwszà osobà ktôrej Pani Malwina tak spartaczyła brwi. Co jest źle? To miała być metoda piorkowa, po pierwszym zabiegu calkiem ok ale mnostwo pigmentu wylecialo ze strupami. Poprawka tuz po zabiegu tez wygladala ok bo calosc byla jeszcze mocno czarna, gdy brwi siè wygoiły okazało siè że ta metoda piorkowa to tylko miejscowo, bo w niektorych miejscach byly porobione centymetrowe grube krechy. O ile na poczatku nie bylo to bardzo widoczne o tyle po kilku miesiacach pigment z pojedynczych krotkich cienkich włoskôw zaczàł blednàć, a te grube krechy nie, w konsekwencji mam w brwiach dziury. Bez zamalowania tego kredkà nie wychodzè z tobà, bo każdy mnie pyta co ja sobie zrobiłam. Co na to Pani Malwina? Zaproponowala trzecia, juz dodatkowo płatnà poprawkè, ale nie poszłam juz do niej, bo po drugiej poprawce boje sie patrzec w lustro co by bylo po trzeciej. Przesyrzegam szczerze każdego, dokladnie sprawdzajcie gdzie robicie makijaz przede wszystkim pytajcie innych i czytajcie, nie decydujcie po zdjèciach z salonu.
    • ghostmachine Re: makijaż permanentny w Łodzi 23.04.18, 15:23
      Ja bardzo polecam gabinet makijażu permanentnego w Krakowie www.miu.com.pl/ :D ja jestem bardzo zadowolona z efektów pracy tej tej Pani
    • kasia1_2020x Re: makijaż permanentny w Łodzi 05.10.20, 18:58
      Polecam salon kosmetyczny Nanovo w Łodzi, wykonują makijaż permanentny brwi oraz ust. Więcej na ich stronie
      NANOVO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka