ulawisnia 09.07.10, 19:27 witam.mam pytanie do osob ktore pracuja w pepco.jak sie tam pracuje?czy jest ciezko?i ogolnie opinie na ten temat.dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka_1982 Re: pepco 11.07.10, 00:20 nie wyobrazam sobie pracowac w takim smrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
ulawisnia Re: pepco 19.07.10, 10:15 majka_1982 napisała: > nie wyobrazam sobie pracowac w takim smrodzie o co ci konkretnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: pepco 19.07.10, 21:11 Prawdopodobnie o opary unoszące się w powietrzu. Szczerze mówiąc też sobie nie wyobrażam pracy w takich warunkach. Stężenie chemikaliów w powietrzu przekracza tam chyba wszelkie dopuszczalne normy. Odpowiedz Link Zgłoś
majka_1982 Re: pepco 19.07.10, 23:29 ulawisnia napisała: > o co ci konkretnie chodzi? jesli nie wiesz, to znaczy ze nigdy tam nie bylas i nie czulas zapachu ktory sie tam unosi Odpowiedz Link Zgłoś
eladajnowicz Re: pepco 20.07.10, 19:48 co do zapachu to jakoś bywając w tym sklepie nic nie zauważyłam,a kupuje rzeczy dzieciom i na 1Maja i w pasażu koło Deichmana.Moja znajoma tam pracuje,nie narzeka choc obowiązków jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
majka_1982 Re: pepco 30.07.10, 14:35 eladajnowicz napisała: > co do zapachu to jakoś bywając w tym sklepie nic nie zauważyłam,a > kupuje rzeczy dzieciom i na 1Maja i w pasażu koło Deichmana.Moja > znajoma tam pracuje,nie narzeka choc obowiązków jest sporo. widocznie nie zwracacie uwagi na tego typu rzeczy, ale jest naprawdę odurzający, nieprzyjemny Odpowiedz Link Zgłoś