merdak 27.10.10, 14:02 Wygrał ktoś coś w tej loterii? Ja drapię jak kot w kuwecie, od metra tych zdrapek dostałam, a nie wygrałam nawet lizaka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katja_24 Re: Zdrapka SANO 28.10.10, 13:51 U nas to samo :) Ale wypelniamy te kupony, moze cos sie uda wygrac... Odpowiedz Link Zgłoś
lenseszen Re: Zdrapka SANO 10.11.10, 23:07 Ja też drapię jak wariatka i nic... A sano to mój osiedlowy sklep. Swoją drogą, mają tylu stałych dostawców, że na taką akcję mogli się zaopatrzyć w firmówki. Nie chcę misia wartego 1000 zł z moich zakupów. Kupię sobie za 25 zł w sklepie z zabawkami taki jaki spodoba się dziecku. Ale ucieszyłabym się, gdybym za 10. razem wygrała kubek, albo długopis, albo jakąś pierdółkę zamiast tego wielkiego NIC. Promocja do bani. Wiele losów, mało nagród. Zniechęca. A przecież sano na tym baardzo zyskuje. Mogli się bardziej postarać. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonazielona1 Re: Zdrapka SANO 11.11.10, 09:27 popieram , ja juz nawet tych kuponów nie biorę. bez sensu, faktycznie mogli chociaż jakieś slodycze czy kawę, czy kosmetyk dać wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Zdrapka SANO 11.11.10, 11:47 Sprawdzcie sobie na ich stronie, jak malo osob wygralo. Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczanka Re: Zdrapka SANO 11.11.10, 18:23 fakt mogliby się bardziej postarać ale miś wcale nie kosztował 1000 złotych w końcu za te 1000 złotych miałaś zakupy a miś jest prezentem no chyba że kupowałaś jak leci byle tylko mieć misia Odpowiedz Link Zgłoś