aneta9961 31.10.12, 21:54 Witam... Szukam dobrej i przede wszystkim sprawdzonej firmy, która zajmuje sie projektowaniem i aranżacją wnętrz. Czekam na Wasze propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lowcymarzen Re: Projekty wnętrz.... 31.10.12, 23:09 nanaform.pl Młoda firma, ale fajnie projektuje. Właścicielka kreatywna, z kilkuletnim doświadczeniem w firmie "Atoato" w Poznaniu. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta9961 Re: Projekty wnętrz.... 01.11.12, 12:52 Dziekuje za namiar, mam małe mieszkanie i chciałabym zmienić o 360 stopni pomieszczenie 20mkw (pokój z kuchnią)... Odpowiedz Link Zgłoś
lowcymarzen Re: Projekty wnętrz.... 01.11.12, 14:15 Ja robiłam salon z jadalnią, sypialnię i przedpokój, no i mały pokój - takie biuro. Na stronie: www.facebook.com/media/set/?set=a.507891525889494.122081.168122216533095&type=1 jest kilka zdjęć z remontu. Jak dojdą wszystkie meble - jeszcze czekam na meble do salonu, to na pewno będą zdjęcia całego mieszkania. Ogólnie bardzo polecam, bo fajna współpraca i osobiście i mailowo. Na maila wszystkie projekty i propozycje mebli przysyłali. Więc nie traciliśmy czasu na spotkania czy telefony kilka razy dziennie. Co jeszcze, cena bardzo przystępna, z tego co wiem, to kuchnie i łazienki robią drożej, bo tam więcej pracy. Ale i tak wydaje mi się, że dobra cena. Nie zaszkodzi napisać maila lub zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta9961 Re: Projekty wnętrz.... 01.11.12, 15:43 Fajnie, dziękuje bardzo za informację. A prosze mi powiedzieć ile ta firma bierze za 1mkw projektu, czy płaciła Pani od całości wykonania aranżacji wnetrza? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lowcymarzen Re: Projekty wnętrz.... 01.11.12, 20:47 Płaciłam za metry kwadratowe. Z tego co znalazłam na opisie prac, to u mnie było 50zł od metra. No i oczywiście w opisie jest napisane, że cena zależy od zaawansowania projektu. Za kuchnie wiem, że liczą od metra bieżącego. No i za kuchnie i łazienki jest wyższa cena. Nie robiłam kuchni, więc nie wiem ile. U mnie zupełnie zmienili rozstawieni mebli - miałam inaczej, teraz jest duuuużo więcej miejsca. Zmienili rozmieszczenie światła na suficie (czyli kucie i przeprowadzanie nowych kabli), ściany do przemalowania i kamień na ścianie - podświetlony. Niektóre wnęki trzeba było zabudować, zrobić sufit podwieszony w 2 miejscach. W sumie oprócz podłóg, to większość ścian i sufity były do przerobienia. Do tego dobór wszystkich mebli i dodatków. W sypialni zostały stare meble - łóżko i komoda, no i zabudowana szafa. Kolory dobrane przez nich. Karnisze i materiały też wybierali. No i wszystko przygotowane na rysunkach technicznych i wizualizacjach. Mogłam dzwonić o poradę w zasadzie cały czas. W naszym mieszkaniu Pani Ania - właścicielka była kilka razy, żeby pilnować robót. Ale mieliśmy też dobrego wykonawcę i łatwo było się dogadać o wszystko. W ogóle to zamierzałam oszczędnie podejść do remontu, a zaszalałam nieźle, ale nie żałuję, bo efekt jest niesamowity! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta9961 Re: Projekty wnętrz.... 01.11.12, 21:29 Super, dziekuję bardzo za szczegółową informację. Nam przede wszystkim zależy na optycznym powiększeniu pokoju z otwartą kuchnią, ja sama nie zamierzać siedzieć godzinami na necie szukając pomysłów i dobrych rozwiązań, dlatego wole to zadanie powierzyc fachowcom. A prosze mi powiedzieć czy miala Pani swoich ludzi , którzy zajeli sie całym remontem? Czy to był ktoś z firmy która robiła projekt? Czy ewentualnie mogłaby mi Pani przesłac kilka fotek z "metamorfozy" mieszkania przed i po... :) Bo z opisu bardzo interesująco i ciekawie to brzmi... Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lowcymarzen Re: Projekty wnętrz.... 01.11.12, 21:58 Mój mąż robił i tata - od zawsze sami robili remonty, więc nie mogę nikogo polecić. Nie wiem czy Oni mają kogo polecić, bo od razu powiedziałam, że sami robimy. No tylko kamień kładł Pan z firmy w której kamień był kupowany, bo trzeba było go przycinać i baliśmy się sami - kamień nie był tani. Mi się spodobało, że jak Pani Ani przyszła na pierwsze spotkanie, to po kilku minutach rozmowy o nasze upodobania względem kolorów, stylów we wnętrzach i możliwości finansowych - na wyposażenie, od razu powiedziała jak zmienimy rozstaw mebli i tak już zostało. I jest rzeczywiście dużo więcej miejsca. Co do zdjęć to niestety nie mam za bardzo nic z przed, a i po mam tylko kilka. Teraz jestem poza miastem i nie mogę nawet popstrykać. Mogę wysłać to co mam teraz na laptopie. W zasadzie to są zdjęcia od Pani Ani, bo Ona robiła zdjęcia na bieżąco. No i wizualizacje, bo ładnie pokazują jak to ma wyglądać. Proszę podać maila, to coś wybiorę i prześlę dzisiaj albo jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta9961 Re: Projekty wnętrz.... 01.11.12, 22:26 Aha...no w sumie to mój mąż też jest przysłowiowa "złota rączką" także co będzie mógł to zrobi sam a resztę to juz oddamy w ręce fachowca... My chorujemy na piaskowiec lub jakąś fajną tapetę.... aneta9961@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
8ar Re: Projekty wnętrz.... 10.11.12, 23:00 Polecam fajny zespół architektów wnętrz z okolic Trójmiasta archi_group@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
base02 Re: Projekty wnętrz.... 10.12.12, 16:17 Dzień dobry, Polecam moje usługi. Zdjęcia zrealizowanych wnętrz może Pani obejrzeć na mojej stronie pod adresem www.aba-zur.pl Zapraszam Marta Kramkowska tel. 606 15 42 51 www.aba-zur.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: Projekty wnętrz.... 19.12.12, 08:54 Polecam Ola Orska 608205319 główne projekty to PGK i Biblioteka Miejska i wiele innych, również w prywatnych domach. Odpowiedz Link Zgłoś
milena_znak Re: Projekty wnętrz.... 29.10.25, 10:00 Hej! Bardzo polecam ZAPP Aranżacje (www.zapparanzacje.pl) – pełen profesjonalizm od początku do końca. Oferują wysoką jakość materiałów, projekty zawsze na czas i ogromną dbałość o szczegóły. Realizacje w drewnie są po prostu piękne – naturalne, eleganckie i idealnie wpisujące się w oczekiwania klienta. Wszystko dokładnie tak, jak powinno być! Odpowiedz Link Zgłoś