Dodaj do ulubionych

Homeopata Koszalin

04.11.12, 21:24
Gdzie w Koszalinie znajde homeopate? Najlepiej pediatre homeopate??
Obserwuj wątek
    • mikadus Re: Homeopata Koszalin 05.11.12, 10:42
      Na Wązwozowej przyjmuje lekarka homeopatka. Niestety nie pamiętam jej nazwiska. To jest domek jednorodzinny, w którym przyjmuje kilku różnych lekarzy.
      • loonna Re: Homeopata Koszalin 07.11.12, 15:33
        W Koszalinie nie ma niestety na stałe dobrego homeopaty. Kiedyś był na Wąwozowej ale zmarło sie panu:( Od czasu do czasu przyjeżdz świetny homeopata z Gdańska p.Wiktor. Przyjmuje na Niepodległości w grużliku. Podaje tel 58 3447184 lub 601633586 zadzwoń i dowiedz sie kiedy będzie w Koszalinie.
        • bogu-sia59 Re: Homeopata Koszalin 14.02.13, 21:33
          Do Koszalina przyjeżdża homeopata i izopata pan Jacek ze Szczecina. Następny termin to 11 marca. Mozna sie rejestrować pod nr telefonu 504 158 841.
    • 28dominika Re: Homeopata Koszalin 21.12.12, 16:49
      Na migdałek u synka mnie polecono panią Liberowicz-Moroz Barbare , nie mam już kontaktu ale pewnie gdzieś w internecie znajdziesz. Pani jest lekarzem więc wygladało to wiarygodnie . Ja jednak nie mam za dużego przekonania co do samej homeopatii i skończyło się na jednej wizycie i odchudzeniu mnie o 300 zł za wizytę wraz z lekami. Konsekwentna nie byłam w leczeniu bo wytrwałąm około 1,5 miesiąca więc sie nie wypowiadam co do skuteczności, ale stwierdziłam ,ze nie bedzie mnie stać na długotrwałe leczenie a takie chyba jest w przypadku homeopatii zalecane
    • bogu-sia59 Re: Homeopata Koszalin 14.02.13, 21:35
      11 marca przyjeżdża do Koszalina lek. homeopata ze Szczecina. Zajmuje się dziećmi. Mozna się rejestrować pod nr tel. 504 158 841.
      • atramentc Re: Homeopata Koszalin 21.02.13, 15:34

wiecie ze lecząc się naładowanymi kuleczkami energią otwieracie drogę diabłu do swojego życia? nie śmiejcie sie z tego, tylko dowiedźcie sie na ten temat trochę. możecie nawet zasięgnąc rady egzorcysty, (dam namiary jeśli ktoś w to uwierzy, bądź będzie można przyjść na maszę z tym księdzem i tam zapytać, a warto)
        Pisze to dlatego, bo najczęsciej szukacie pomocy dla dzieci, i szkoda, że nieświadomie im nie pomagacie. (wiem ze "ta metoda leczenia" może podleczyć na jakiś czas....)
    • bogu-sia59 Re: Homeopata Koszalin 21.02.13, 20:59
      Uważam, że ten post powinien znaleźć się na jakim forum kościelnym.
      Skuteczność terapii lekami homeopatycznymi przekracza efekt placebo. W Polsce jest to potwierdzone poprzez dopuszczenie leków homeopatycznych do sprzedaży w aptekach i wpisaniu na listę leków w ministerstwie zdrowia. Istnieje osobna dziedzina medycyny szkoląca lekarzy o specjalności homeopata.
      Pozdrawiam.
      • bogu-sia59 Re: Homeopata Koszalin 21.02.13, 21:12
        bogu-sia59 napisał(a):

> Uważam, że ten post powinien znaleźć się na jakim forum kościelnym.
        > Skuteczność terapii lekami homeopatycznymi przekracza efekt placebo. W Polsce j
        > est to potwierdzone poprzez dopuszczenie leków homeopatycznych do sprzedaży w a
        > ptekach i wpisaniu na listę leków w ministerstwie zdrowia. Istnieje osobna dzie
        > dzina medycyny szkoląca lekarzy o specjalności homeopata.
        > Pozdrawiam.

Następna sprawa, a może Pan czy Pani odniesie się do terapii stosowanej przez Świętą Hildegardę. Czy jej praktyki też są szatańskie?

A może też proszę się odnieść do listu biskupów diecezji wielkopolskiej na temat naturalnych metod leczenia m.in. też o homeopatii.
        • atramentc Re: Homeopata Koszalin 21.02.13, 21:35
          nie ja to wymyśliłam, ze właśnie jest tak jak napisałam. Bardzo bym chciała, zeby ta homeopatia pomagała bez jakichkolwiek skutków ubocznych z tej strony co napisałam, bo sama ją kiedys stosowałam.
          I proszę się nie oburzać, może faktycznie warto to sprawdzić pod tym kątem co napisałam. Przecież to nic nie szkodzi.
          • bogu-sia59 Re: Homeopata Koszalin 21.02.13, 22:27
            Nie czuje się oburzona. Ale nie potrafiła Pani odpowiedzieć na moje pytania, więc nie mamy o czym dyskutować. Mam swoje zdanie, na temat terapii. Pomogła ona wielu ludziom potrzebującym, bez uszczerbku na zdrowiu. Jeśli chodzi o psychiczną stronę działania homeo tez mam swoje zdanie.
            Każdy chemiczny lek podany chorej osobie z czasem doprowadza do wyniszczenia organizmu. Bardzo trudno potem jest doprowadzić do zdrowia taką osobę.
            Pozwólmy więc zainteresowanym aby sami podjęli decyzję w wyborze słusznej dla nich terapii. Jeśli homeopatia szkodzi, to co z antybiotykami i sterydami nadużywanymi do granic możliwości.
            Jako dietetyk z wieloletnim doświadczeniem zalecam moim pacjentom takie formy terapii, które przyniosą im więcej pożytku niż szkody i między innymi jest homeopatia, i izopatia oraz ziołolecznictwo.
            Bardzo dziękuję i pozdrawiam.
            • atramentc Re: Homeopata Koszalin 22.02.13, 07:00
              ja napisałam, że stosując hoemopatię otwiera się drogę diabłu, a jeśli nie wierzycie to zróbcie to co napisałam. Dowody będą. Troszcze się bardziej o dzieci, niż o starszych.
              • honat5 Re: Homeopata Koszalin 16.03.13, 18:51
                atramentc napisała:

> ja napisałam, że stosując hoemopatię otwiera się drogę diabłu, a jeśli nie wier
                > zycie to zróbcie to co napisałam. Dowody będą. Troszcze się bardziej o dzieci,
                > niż o starszych.
                Proszę sobie poprawić beret, chyba trochę uwiera.
    • e-rus Re: Homeopata Koszalin 18.03.13, 22:45
      Polecam Wandę Dużej-Kajewską ze Słupska.
      www.rankinglekarzy.pl/lekarz/10175/Wanda-Duzej-Kajewska/pediatra/Slupsk
      Co prawda trzeba dojeżdżać 70 km w jedną stronę, ale wolę taki wydatek niż kolejne sterydy za 100zł, które marnie pomagają i beznadziejnie wpływają na dziecko.
      Nie będę się zagłębiać w to jaka jest w odbiorze osobistym, bo jest specyficzna, ale ważne że skuteczna. Pierwsza wizyta 70zł, kontrolna jest bezpłatna.
      • bogu-sia59 Re: Homeopata Koszalin 19.03.13, 21:06
        Następna wizyta dr Ostaszewskiego w Koszalinie to 22 kwiecień. Ostatnia cieszyła się dużym zainteresowaniem. Doktor wykonuje m.in. badanie żywej kropli krwi i na jej podstawie także dobiera odpowiednie leki homeopatyczne. Sama jestem zaskoczona, że maleńka kropelka krwi tak dużo może nam powiedzieć o naszym stanie zdrowia. Jako, że to ja zaprosiłam Doktora do Koszalina, zapisuję również pacjentów. Polecam.
        Bogusława Czarnowska - dietoprofilaktyk, fizjoterapeuta. Tel 504 158 841.
        • atramentc Re: Homeopata Koszalin 31.03.13, 13:22
          przykra starsza pani, która widzi tylko czub swojego nochalka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka