Dodaj do ulubionych

Zabiegi Kosmetyczne: TWARZ...

04.11.12, 23:21
Witam...

Szukam, dobrej, sprawdzonej i godnej polecenia kosmetyczki.
Mam na myśli przebarwienia...
Jesli znacie w Koszalinie jakis gabinet wart uwagi to chętnie zapoznam się z Waszymi sugestiami...

Aneta
Obserwuj wątek
    • parowcia Re: Zabiegi Kosmetyczne: TWARZ... 06.11.12, 15:20
      ZDECYDOWANIE POLECAM !!!!
      www.fortunata.com.pl/
    • aneta9961 Re: Zabiegi Kosmetyczne: TWARZ... 06.11.12, 18:28
      Dziekuję, chętnie sprawdzę :)
      • julit.a Re: Zabiegi Kosmetyczne: TWARZ... 07.11.12, 22:32
        Polecam kosmetologa www.geranium.koszalin.pl/about.html
        Różnica między kosmetyczką, a kosmetolegiem oczywista,
        ale nie określiłaś czego oczekujesz.
        • aneta9961 Re: Zabiegi Kosmetyczne: TWARZ... 08.11.12, 13:09
          Zależy mi przede wszystkim na pozbyciu sie przebarwień, które mi zostały po ciąży + oczyszczenie twarzy.
          • julit.a Re: Zabiegi Kosmetyczne: TWARZ... 20.11.12, 07:41
            Na przebarwienia powinien pomóc peeling chemiczny, których jest spory wybór.
            Jesień zima to najlepszy czas na takie zabiegi.
            Poszukaj gabinetu jak najszybciej bo pewnie na jednym się nie skończy.
            Powodzenia. Ja walczę z przebarwieniami po trądziku.
            • aneta9961 Re: Zabiegi Kosmetyczne: TWARZ... 20.11.12, 09:41
              Dziekuje....A Pani w jakim gabinecie robiła zabiegi?
              • julit.a Re: Zabiegi Kosmetyczne: TWARZ... 22.11.12, 12:57
                Robiłam w tym, który zalinkowałam kilka postów wyżej Geranium.
                Miłam zabiegi w grudniu i styczniu. Efektem było znaczne zmniejszenie trądziku i bardzo delikatne rozjaśnienie przebarwień i blizn. Teraz zrobię powtórkę i liczę na lepsze efekty,
                moja dermatolog tłumaczy, że na to trzeba czasu i cierpliwości...
                • gosiakot2 Re: Zabiegi Kosmetyczne: TWARZ... 25.11.12, 14:33
                  dla tych którzy mają problemy z trądzikiem i z bliznami potrądzikowymi, polecam poczytać o metodzie frakcyjnej www.glambeauty.eu/strona-glowna/faq/lek-med-agnieszka-tomala.html
    • ewelina.krasuska Re: Zabiegi Kosmetyczne: TWARZ... 20.12.12, 19:30
      Nie wiem jakiego typu masz przebarwienia. Ja mialam bielactwo. Wygladalam jak panda lub inni mowili na mnie krowa. Rodzice jezdzili ze mna po calej Polsce do tylu specjalistow ze nie bylo czasu na jakies zabawy w dziecinstwie a bardzo chcialam nauczyc sie wtedy grac na gitarze. Zalecano mi rozne masci, ziola, akupunktury. Nic nie dalo , bielactwo roznosilo sie a ja zylam w ukryciu. Jak sama zajelam sie soba szperalam na komputerze szukajac czy moze gdzies na swiecie bodaj w Tanzanii byl jakis specjalista co moze mi pomoc bo moje zycie bylo bez sensu. tak szukajac trafilam na gabinet gdzie zaczela przyjmowac specjalistka od bielactwa -co przyjechala z Francji na kontrakt chyba 7 lat. I udalam sie do niej choc czekalam dosc dlugo na wizyte. Jak spotkalam sie z nia przeprowadzila ze mna dokladny wywiad o zdrowiu moim , mojej rodziny, co przechodzilam , jakie biore leki. Zlecila mi badania i ...WYSZLO !! wyszlo kilka powodow ktore niszczyly mi pigment . Nie bede opisywac bo nie chce nudzic ale gdybys byla zainteresowana to podam ci tel 22 6521955 lub 22 7563301 .
      Po znalezieniu usterek zajela sie moim leczeniem ale juz na czas za nim sie wylecze podala mi taki kamuflaz , sliczny i co regeneruje jednoczesnie skore o nazwie DERMOTAN. Od razu po nalozeniu pokrylo to moje plamy i poczulam sie jak nigdy i nabralam ochoty zeby sie leczyc najlepiej i najdokladniej jak tylko mi zalecila. Teraz jestem juz zdrowa . Ni3e ma sladu po bielactwie. Mam swoje prywatne zycie bardzo ciekawe, bo nadrabiam zalegosci z czasow dziecinstwa i nastolatki. Ale Dermotan uzywam nadal. Jest bardzo dobry dla tych wszystkich co chca ladnie wygladac i na codzien i od swieta. Nakladam go na twarz i na rece traz do dwoch razy na tydzien. Trzyma sie dosc dlugo , rece krocej bo jestem stomatologiem z zawodu i musze ciagle myc . Ale ten Dermotan daje mi rasowy wyglad , odzywia skore , nie musze sie martwic ze po przebudzeniu wygladam zle bo trzyma sie jak samoopalacz choc nim nie jest . ( przy bielactwie wogole nie wolno stosowac samoopalaczy ) . Ale jak chce cos domalowac ( szminka , oko i cosik na powieki ) to robie to ale juz nie musze klasc zadnego podkladu bo cera moja wyglada b. dobrze. Teraz jak widze ile niektorzy spedzaja czasu w perfumerii by zakamuflowac , zatuszowac to ciesze sie ze ja mam swoj trik. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Teraz po wyleczeniu mam sliczna opalenizne latem a Dermotan stosuje zamiast makijazu by nie niszczyc skory. Wszystkie moje kuzynki , ciotki , mama to stosuja. A mam kuzynke w krakowie to zamawia sobie sama i za pobraniem ma go za dwa dni najdalej. Ta z Krakowa ma ciemne przebarwienia po ciazy i tez jej sluzy. My jestesmy w dobrych rekach i wogole uwazam ze to co z z medycznych labolatoriow pochodzi jest lepsze dla naszej skory . A poniewaz ten jest z przeznaczeniem do skory majacej problemy pigmentacyjne wiec nie ma obawy ze dusi skore. Jest w plynie . Wsiaka lekko w skore i nie widac ze nmam podklad . To jest dla mnie wazne szczegolnie na takie wyjscia jak Sylwester bo podklad w nocy na zmeczonej twarzy postarza ja.
      • stefaniakk Re: Zabiegi Kosmetyczne: TWARZ... 04.01.13, 11:06
        Pani Ewelino to co Pani pisze jest niewiarygodne. Moja 4 letnia córeczka ma bielactwo, ja też kiedyś miałam i mnie wyleczono w klinice w Szczecinie. Byłam u lekarki w Poznaniu u Pani dr Łuczkowskiej i mi kazała smarować plamkę maścią protopic i nic więcej na razie nie robić. Tak się zastanawiam, czy jednak nie powinnam zdiagdnozować przyczyny tej choroby. Czy może mi Pani podać kontakt do lekarza u którego Pani była? Będę wdzięczna.
        Pozdrawiam
        Katarzyna S.
    • ad-a30i Re: Zabiegi Kosmetyczne: TWARZ... 08.01.13, 23:11
      korzystałam z usług bardzo dobrej kosmetyczki miałam problem z bliznami po tradziku po kilku zabiegach kwasami było widac efekty , do kazdego problemu skóry podchodzi indywidualnie super atmosfera tel 517341508 na pewno jeszcze skorzystam bo nie lubie zmieniac kosmetyczek jak jestem juz z ktorejs zadowolona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka