Dodaj do ulubionych

Problem z pieskiem

13.04.13, 20:59
Mam psa który w pewnym momencie zaczął mi strasznie piszczeć po nocach, chodziłam po weterynarzach i kazdy swoje mądrości wypowiedział wzieli kase a pies dalej się męczył mimo antybiotyków i leków. Po pewnym czasie pieskowi urosło coś pod pyskiem i wisi, najpierw mała narośl z której sączyła sie krew potem czarna gula na której ta mała narośl wisi, pies bardzo się męczy, gula ma srednice jakies 6 cm. Szkoda psa prosze o opinie bo byłam już u róznych lekarzy a ostatni stwierdził ze to zwykła narosl ze starosci.Może macie jakies doswiadczenie z pieskami i wiecie mniej wiecej co mu dolega , do kogo moze pojsc zeby wystawil diagnoze trafna.
Obserwuj wątek
    • katja_24 Re: Problem z pieskiem 15.04.13, 11:19
      pies mojej siostry mial cos podobnego, przynajmniej sadzdzac po opisie.
      Przykro mi, ale to moze byc czerniak.
    • gadziulinka Re: Problem z pieskiem 15.04.13, 14:25
      Pójdź na Franciszkańską do lecznicy i poproś, o wycięcie tego, bądź pobranie fragmentu i oddanie do badania histopatologicznego. Jak nie będą chcieli, to niech usuną i sama oddaj do szpitala do badania. Zapłacisz 30-60 zł, w zależności od zmiany, a będziesz miała pewność co to jest i jak to leczyć.
      • goniusias Re: Problem z pieskiem 16.04.13, 11:09
        Dzis idę do Kulki na Batalionów, przez telefon powiedział że to może być slinawka ale to takie luźne gadanie, jak sie dowiem dokładniej to dam znac,nie obejdzie się pewnie bez zabiegu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka