candysss 07.07.14, 21:10 Witam, mam prośbę, czy był ktoś na weselu lub sam organizował w Fali w Łazach? A jeśli nie w Łazach to gdzie w okolicach Koszalina polecacie sale weselną na 100 osób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliza_ko Re: wesele Łazy Fala1 22.07.14, 00:05 Witam. Sama kilka lat temu miałam wesele w Fali. Było ok, jedzenie dobre, obsługa też, jedyny kłopot to taki, że co chwila zmieniał się kucharz i kierownik. Teraz, po kilku latach byłam tam ponownie na weselu. Wrażenia pozytywne. Zmieniono salę i wyremontowano. Sala spokojnie pomieściła 100 osób. Jedzenie było dobre, sporo ciasta, owoców. Obsługa się uwijała jak mogła. Nawet jak czegoś zabrakło to wystarczyło poprosić i zaraz donosili. Plus za wyjście na taras, szczególnie gdy pogoda dopisuje, można odetchnąć na świeżym powietrzu. Pokoje do spania też ujdą ale tylko na jedną noc. Gdybym miała zostać tam na dwutygodniowy urlop umarłabym na klaustrofobię a telewizor to masakra. Malutki, że nie widać było kto z kim gra podczas Mundialu. Podsumowując, lokal godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś