sloggi 23.12.04, 18:31 Nie byłem w K. dwa lata, wczoraj kupiłem plan miasta i widzę, że na zachód od Władysława IV zaznaczono osiedle Przylesie II w budowie. Moze ktoś napisze więcej szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkammer Re: Przylesie II 23.12.04, 22:52 To jest pewnie teren pomiędzy ul. Władysława IV, torami kolejowymi, ul. Batalionów Chłopskich i trasą projektowanej "dużej" obwodnicy (mniej więcej pomiędzy dawną oczyszczalnią ścieków a dawnym zakładem budowlanym "Budowlani") - w połowie jest własnością "Przylesia". Jak na razie "Przylesie II" to radosna twórczość kartografów. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Przylesie II 23.12.04, 23:12 No to wyobraźnię maja nie małą, bo nawet oznaczyli nazwy ulic. Kiedyś na planach miasta Bosmańska biegła aż do Jamna :) Odpowiedz Link Zgłoś
jkammer Re: Przylesie II 24.12.04, 09:55 Ale teren sam w sobie jest atrakcyjny - posiada plan zagospodarowania przestrzennego (przeznaczenie w planie pod zabudowę mieszkaniową jednorodzinną, handel do 2000 m2 pow. sprzedaży, oraz sport, rekreacja itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
rainier Re: Przylesie II 26.12.04, 17:32 Sloggi a jaki plan miasta kupiłes? Mi się wydaje, ze to co tam napisali to osiedle Unii Europejskiej. Tylko, że ono jest na północ za torami. Odpowiedz Link Zgłoś
rainier Re: Przylesie II 27.12.04, 20:31 Sloggi to jest osiedle Unii Europejskiej. Właśnie rozłożyłem ten plan i oglądam ;-) A te ulice zaznaczne, to na razie betonowe płyty. Odpowiedz Link Zgłoś