rannamat 22.09.05, 16:32 Czy ktoś z Was organizował wesele we Florynie w Mielnie lub bawił się na takim? Proszę o info. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula_blue Re: FLORYN - Mielno!!! 23.09.05, 09:41 Ja miałam wesele półtora roku temu we Florynie. Przede wszystkim było u nas niewielu gości (ok.50) osób, więc miejsca było dużo, tak i przy stołach jak i na parkiecie. Pani organizatorka (zarządzająca lokalem) zaskoczyła nas bardzo ładnym wystrojem sali i stołów (nie jakieś chamskie serpentyny, ale połyskujące tiule, duże świece, serwetki itp.) Goście byli zachwyceni bo mieli pokoje nad salą (z łazienkami i tv) z widokiem na morze - a większość z nich była z centralnej Polski. Mieliśmy również pokój dla nowożeńców, pięknie przystrojony, płatki róż na łóżku, świce, szampan i owoce... Cena za pokoje była niższa niż standardowo. Tort był pyszny (pieczony przez organizatorkę), był oddzielny stół z owocami i napojami. Jedyny MANKAMENT to niestety niezbyt dobre jedzenie, jakieś takie odświeżane, bez weny... No wiadomo rosół i drugie danie obiadowe były dobre i świeże, ale przystawki niestety pozostawiały wiele do życzenia. Ogólnie polecam Floryn ze względu na klimat: jest czysto i ładnie, a niepowtarzalne wrażenie robi widok morza za oknami. Odpowiedz Link Zgłoś
rannamat Re: FLORYN - Mielno!!! 04.10.05, 18:26 Właśnie, przy 50 osobach rzeczywiście jest się gdzie bawić, ale my planujemy 80, więc Floryn odpada. Dzięki za głos. M. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonflyyy Re: FLORYN - Mielno!!! 05.10.05, 08:26 W sierpniu moja przyjaciołka robiła tam swoje wesele... Poszłam niechetnie - bo nie lubię takich spedów, ale było cudownie, z klasą wszystko na plus, żarcie też dobre. zażyczyła sobie grilla... no i upiekli jej świnię - nie podlożyli ;p,oprócz tego były jakieś mięsa i ryby. Jak bedziesz tam robić to pros o grilla powodzenia i wszystkiego naj Odpowiedz Link Zgłoś