Dodaj do ulubionych

FLORYN - Mielno!!!

22.09.05, 16:32
Czy ktoś z Was organizował wesele we Florynie w Mielnie lub bawił się na takim?
Proszę o info.
M.
Obserwuj wątek
    • paula_blue Re: FLORYN - Mielno!!! 23.09.05, 09:41
      Ja miałam wesele półtora roku temu we Florynie. Przede wszystkim było u nas
      niewielu gości (ok.50) osób, więc miejsca było dużo, tak i przy stołach jak i na
      parkiecie. Pani organizatorka (zarządzająca lokalem) zaskoczyła nas bardzo
      ładnym wystrojem sali i stołów (nie jakieś chamskie serpentyny, ale połyskujące
      tiule, duże świece, serwetki itp.) Goście byli zachwyceni bo mieli pokoje nad
      salą (z łazienkami i tv) z widokiem na morze - a większość z nich była z
      centralnej Polski. Mieliśmy również pokój dla nowożeńców, pięknie przystrojony,
      płatki róż na łóżku, świce, szampan i owoce... Cena za pokoje była niższa niż
      standardowo. Tort był pyszny (pieczony przez organizatorkę), był oddzielny stół
      z owocami i napojami. Jedyny MANKAMENT to niestety niezbyt dobre jedzenie,
      jakieś takie odświeżane, bez weny... No wiadomo rosół i drugie danie obiadowe
      były dobre i świeże, ale przystawki niestety pozostawiały wiele do życzenia.

Ogólnie polecam Floryn ze względu na klimat: jest czysto i ładnie, a
      niepowtarzalne wrażenie robi widok morza za oknami.

• rannamat Re: FLORYN - Mielno!!! 04.10.05, 18:26
        Właśnie, przy 50 osobach rzeczywiście jest się gdzie bawić, ale my planujemy 80,
        więc Floryn odpada.
        Dzięki za głos.
        M.
        • dragonflyyy Re: FLORYN - Mielno!!! 05.10.05, 08:26
          W sierpniu moja przyjaciołka robiła tam swoje wesele... Poszłam niechetnie - bo
          nie lubię takich spedów, ale było cudownie, z klasą wszystko na plus, żarcie
          też dobre. zażyczyła sobie grilla... no i upiekli jej świnię - nie
          podlożyli ;p,oprócz tego były jakieś mięsa i ryby. Jak bedziesz tam robić to
          pros o grilla powodzenia i wszystkiego naj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka