Dodaj do ulubionych

mielno zima

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 14:32
uwielbiam mielno zima - nikogo tam nie ma mozna sobie spacerowac, kupic
swieze ryby u rybakow w uniesciu (a moze tylko miec nadzieje ze swieze;-).
odpoczac na maksa. zazdroszcze koszalinowi ze ma tak blisko do morza -
mozecie tu byc codziennie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zazdrosnik Re: mielno zima IP: 24.229.107.* 07.02.03, 14:49
      Gość portalu: evka napisał(a):

> uwielbiam mielno zima - nikogo tam nie ma mozna sobie spacerowac, kupic
      > swieze ryby u rybakow w uniesciu (a moze tylko miec nadzieje ze swieze;-).
      > odpoczac na maksa. zazdroszcze koszalinowi ze ma tak blisko do morza -
      > mozecie tu byc codziennie.

W dnii sztormowe zaparkowac przy Meduzie na wprost wzburzonego morza wtulic
      sie w bratnia duszyczke i pociagajac advokata podziwiac szalejace pioruny na
      niebie,,,,,o zachodzie slonca w koszu tudziez z advokatem i bratnia duszyczka
      podziwiac koniec szalonego dnia w oczekiwaniu na poczatek ;szalonej nocy;

Ach co to byly za lata!!!

• Gość: evka Re: mielno zima IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 23:00
        ;-))a teraz tylko wspomnienia przy kominku. starzeje sie czlowiek;-)
        • Gość: Stary czlowiek i m Re: mielno zima IP: 24.229.107.* 08.02.03, 13:13

> ;-))a teraz tylko wspomnienia przy kominku. starzeje sie czlowiek;-)

dlaczego tylko wspomnienia ////////////////????????????????????

Jaki problem miec ten sam obraz przed soba to co slyszalem morze jest nadal
          deptak rowniez /Ladniejszy/ a bratnia duszyczka zawsze sie znajdzie a moze i
          ta z mlodosci jeszcze w dobrym stanie ;na chodzie; nada sie do jednorazowego
          urzytku!!

Pozdrawiam Stary Czlowiek i Morze
          • Gość: evka Re: mielno zima IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 21:05
            tam jest teraz zakaz wjazdu no i z ta duszyczka nie za bardzo,ale wczoraj sie
            zmobilizowalam i widok jest ten sam przepiekny;-)
            • Gość: Stary i morze Re: mielno zima IP: 24.229.107.* 09.02.03, 15:40

> tam jest teraz zakaz wjazdu no i z ta duszyczka nie za bardzo,ale wczoraj
              sie
              > zmobilizowalam i widok jest ten sam przepiekny;-)

No i widzisz mala mobilizacja i mamy powrot do przeszlosci a w przyszlosci
              troche fantazji duszyczka pila do metalu i jest po znaku z mozliwoscia 100%
              powrotu do najwspanialszych czasow tj. czasow szalonej mlodosci a wlasnie
              jakie to byly lata Twoich wspomnien o mlodosci???

Pozdrawiam jeszcze nie Stary i morze
              Ps.Zazdrosze Ci 15 minut i w Mielnie nie bylem juz tam cale lata ..ale dzieki
              Internetowi jestem tam codziennie
              • Gość: evka Re: mielno zima IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 14:22
                a tak z 10 lat temu;-)
                • Gość: zaza mielno zima IP: *.blueyonder.co.uk 12.02.03, 23:50
                  a jaka naprawde dzis pogoda w mielnie? jaka zapowiadaja na najblizsze dwa
                  tygodnie?
                  • Gość: evka Re: mielno zima IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 16:26
                    bylam 4 dni temu i bylo pieknie tzn morze b. spokojne , lekki mrozik,
                    przejrzyste powietrze. teraz juz mnie wywialo niestety. ale napisze za tydzien
                    ze szczegolami;-)
                • Gość: Stary Re: mielno zima IP: *.cmts.sth.ptd.net 16.02.03, 15:16

> a tak z 10 lat temu;-)

to znaczy co 10 lat temu?
                  • Gość: evka Re: mielno zima IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 17:45
                    10 lat temu bylam mloda;-)
                    • Gość: Stary Re: mielno zima IP: 24.229.107.* 21.02.03, 09:05

> 10 lat temu bylam mloda;-)

osobiscie uwarzam iz mlodosc ciagnie sie do wiecznej starosci w zaleznosci od
                      stanu ducha i akceptacji zmian zewnetrznych W ;srodku; powinnismy kreowac
                      wieczna mlodosc

10 lat temu bylas mloda hi hi to jeszcze jestes bardzo mloda!!!

Pozdrawiam

Ps.Co Cie wywialo do Szczecina?
                      • Gość: evka Re: mielno zima IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 19:05
                        studia mnie wywialy ale raczej tam nie zostane na stale. jestem w koszalinie
                        tak czesto jak to jest mozliwe.
                        a ile lat temu ty byles mlody "staruszku"?;-)
                        • Gość: Stary Re: mielno zima IP: 24.229.121.* 25.02.03, 09:42

> studia mnie wywialy ale raczej tam nie zostane na stale. jestem w koszalinie
                          > tak czesto jak to jest mozliwe.
                          > a ile lat temu ty byles mlody "staruszku"?;-)

Mysle ze jestem wiecznie mlody!!!

;a jezeli mysle to jestem;
                          Pozdrawiam
                          • Gość: Stary Re: mielno zima IP: *.cmts.sth.ptd.net 28.02.03, 14:07
                            A co slychac w Szczecinie ponoc ladnie ale zaczyna byc biednie i to w
                            sonsiedctwie tak bogatego sasiada a moze u nich tyz bieda zaglada???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka