Dodaj do ulubionych

Zespol/wesele

09.03.07, 09:19
Witam wszystkich.
Szukamy z narzeczonym zespolu na nasze wesele.Slub dopiero w przyszlym
roku,ale kilka spraw chcemy zalatwic juz teraz.
Polecono nam zespol RELAX z Bialogardu.Niestety okazalo sie,ze zespol zawiesza
dzialalnosc na czas niokreslony.
Chcielibysmy zespol,ktory daleki jest od klimatow disco polo:) W internecie
znalezlismy namiary na zespol z saksofonem,HORYZONT.
I teraz prosba o opinie.Czy ktos o nich slyszal lub widzial "w akcji".Nie chce
decydowac sie na jakikolwiek zespol tylko na podstawie demo.
Dzieki wielie za pomoc.
Asia
Obserwuj wątek
    • marhaban Re: Zespol/wesele 09.03.07, 16:01
      Hey!
      Znam jeden,potrafia zagrac wszystko na co masz ochote.Znam ich bardzo
      dobrze,potrafia zrobic oczepiny zabawnie takze.Zespol nazywa sie "FORTEL" i
      podaje ci namiary na Zbyszka 0880832735
      Nie chce ich az tak bardzo zachwalac poniewaz kazdy ma inny gust ale widocznie
      sa dobrzy skoro maja granie co weekend i takze na festynach i innych
      zabawach.Bywalam na weselach gdzie oni grali i naprawde nogi chodza same:)
      Polecam.
    • oldskul3 Re: Zespol/wesele 09.03.07, 22:53
      Znam zespół Joy Music z Koszalina: Jerzy jest świetnym gitarzystą, swobodnie
      poruszającym się zarówno w obszarach jazzowych jak i typowo rozrywkowych; jego
      żona gra na klawiszach, oboje vocal. Mogą zagrać wszystko: "Stranger in the
      night" Sinatry i "Jedzie pociąg z daleka" Wałów Jagiellońskich,Santanę, Claptona
      i "Prawy do lewego" Kayah czy hity Ich Troje. Jak trzeba, poswingują. Mieli
      swoją stronę, ale teraz sprawdzałem - nie działa. Podaję namiar: 0 602 645 827,
      0 606 218 871.
      Poza tym sprawdź wcześniej na tym forum, już inni szukali zespołów.
      Powodzenia.
    • dorotaipawel Re: Zespol/wesele 15.03.07, 12:49
      Witam.Rok temu zespół RELAX z Białogardu grał na weslu mojej kuzynki w którym
      uczestniczyłam i wesele właśnie przez tą orkiestrę okazało się wielką klapą i
      nikomu nie polecamy tej orkiestry.Natomiast o HORYZONCIE nie znam osobiście
      opini i prawdę mówiąc bardzo ciężko będzie znależć orkiestrę,która daleko jest
      od klimatów DISCO POLO,bo każda chociaż kilka utworów ma w swoim repertuarze.Co
      roku w mojej rodzinie są 2-3 wesla i jak do tej pory byłam na 2 gdzie grał
      super zespół ze Sławna,ktory wszystkim szczerze polecam i sam fakt,że najlepiej
      umawiać u nich termin z rocznym wyprzedzeniem,mówi za siebie,bo naprawdę w
      okolicach Koszalina bardzo trudno jest o dobrą orkiestrę.;)NO i ta orkiestra ma
      normalny cennik swoich usług za wesele i poprawiny.Pozdrawiam i życzę
      powodzenia w dobraniu naprawdę super orkiestry,a nie jest to łatwe,ale jest
      niemal najważniejsze,aby goście mogli naprawdę super się wybawić,no i młodzi
      też w tak szcególnym i bardzo ważnym dniu.NIECH WSZYSCY ZAPAMIĘTAJĄ TEN DZIEŃ
      BARDZO DŁUGO.....
    • radeksax Re: Zespol/wesele 16.03.07, 15:55
      Witam serdecznie.Chciałbym się odnieść do informacji, które przeczytałem na
      forum.Po pierwsze: dementuję wszelkie informacje o zawieszeni działalności
      zespołu RELAX (zespół ma się dobrze,wystarczy zadzwonić do Agnieszki
      607654659)po drugie, nie przypominam sobie żadnej imprezy z zespołem RALAX,która
      zakończyłaby się klapą (jak wyczytałem w komentarzach)Wiem natomiast,źe
      polecanie jakiegokolwiek zespołu komuś na wesele jest wielką
      odpowiedzialnością.Poszukiwanie kapeli naleźałoby zacząć od określenia sobie
      czego wymagać chcemy od zespału,jak równieź od tego czy i goście mają się dobrze
      bawić tak jak młodzi(nie zawsze pogląd na zabawę weselną jest taki sam pary
      młodej i gości weselnych).Przed podpisaniem umowy z zespołem radzę zdobyć trochę
      informacji o kapeli i czasami posłuchać co mają do powiedzenia kierownicy
      zespołów w kwestii przeprowadzenia imprezy weselnej(przemawia za tym duże
      doświadczenie)Źyczę trafnego wyboru i prawdziwej miłości na całe źycie!
      • asia407 Re: Zespol/wesele 18.03.07, 10:52
        W takim razie ja nic nie rozumiem.Rozmawialam z jednym z czlonkow zespolu.Slub
        mamy w maju 2008.O te date tez zapytalam tego pana.On odpowiedzial,ze nie moze
        ustalac niczego na przyszly rok,bo zespol zawiesza dzialalnoc.Ten pan ponoc
        wyjezdza za granice i nie wie kiedy wroci,i pani Agnieszka jest w ciazy. Tak czy
        inaczej pan nie byl zainteresowany.Szkoda...
        • duzezwierze Re: Zespol/wesele 19.03.07, 11:35
          ja byłam na weselu,gdzie gral zespol Marka Dziedzica,robili tez
          oczepiny,podobało sie,wiec moze oni?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka