gosiak802 22.06.07, 11:50 ludzie omijajcie biuro Imperial w Jowiszu. Mialam z nimi kłopoty.Czekałam na prace 6 m-cy. Pierwsza rozmowa z Pinia Weisia jest cudown....ale potem zaczynaja sie schody:( Uwaga!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta9961 Re: omijajcie biuro Imperial 24.06.07, 17:37 tak święta prawda tez miałam z nimi styczność 2 lata temu i o mały włos nie pojechałam, wszystko było takie cudowne jak z bajki, a w biurze ta pani i jej syn to do rany przylóż, no ale dzęki bogu taka dziewczyna powiedziała mi że to po prostu wyciąganie kasy od naiwnych ludzi, a pracy i tak nie ma :( !!!!!NIE DAJCIE SIE NABRAĆ na "IMPERIAL" Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak802 Re: omijajcie biuro Imperial 24.06.07, 21:05 dokładnie!!!!!dobrze ze nie udało im sie Cie nabrać!!!! ta Pani Wiesia niby jest wykształcona , ale jej zachowanie było skandaliczne....nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_borys Re: omijajcie biuro Imperial 08.07.07, 22:09 Właśnie jestem w trakcie załatwiania wyjazdu przez imperial. Czy mogę liczyć na więcej informacji na temat imperiala? Bo wyjazd mam za tydzień i praktycznie dalej nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak802 Re: omijajcie biuro Imperial 13.07.07, 08:58 szkoda ze wcześniej nie wchodziłam na forummmbo juz pwenie zsałatione formalności:(grrrr...ale mam nadz ze będziesz miał więcej szcześcia niż my....ogólnie to dowiedzialam sie gdzie jade 5 dni przed.miałam jechać do Angli a okazało się ze jade do Irlandi....na miejscu okazało sie ze to co miałyśmy mieć zagwarantowane wcale nie było...była to to talna wioska...zero sklepów!!! szłyśmy 5 km na piechpote zeby potem ok 18km jechać busem na zakupy!!!a wszystko miało być na miejscu! nie wspomne o zagwarantowanym wyzywiemiu!!!!w dzień wyjazdu dowiedziałyśmy sie ze mamy zabrać odpowiednie ciuchy.buty itp. czekałyśmy sporo czasu na tą prace..Pani Wiesia miała nas poprostu dość i kazała dzwonic do nas panu Adamowi ze IRl szef jest nieazdowolony z nas...szkoda gadać!!!!!nigdy więcej!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś