Dodaj do ulubionych

omijajcie biuro Imperial

22.06.07, 11:50
ludzie omijajcie biuro Imperial w Jowiszu. Mialam z nimi kłopoty.Czekałam na
prace 6 m-cy. Pierwsza rozmowa z Pinia Weisia jest cudown....ale potem
zaczynaja sie schody:( Uwaga!!!!
Obserwuj wątek
    • aneta9961 Re: omijajcie biuro Imperial 24.06.07, 17:37
      tak święta prawda tez miałam z nimi styczność 2 lata temu i o mały włos nie
      pojechałam, wszystko było takie cudowne jak z bajki, a w biurze ta pani i jej
      syn to do rany przylóż, no ale dzęki bogu taka dziewczyna powiedziała mi że to
      po prostu wyciąganie kasy od naiwnych ludzi, a pracy i tak nie ma :( !!!!!NIE
      DAJCIE SIE NABRAĆ na "IMPERIAL"
      • gosiak802 Re: omijajcie biuro Imperial 24.06.07, 21:05
        dokładnie!!!!!dobrze ze nie udało im sie Cie nabrać!!!! ta Pani Wiesia niby
        jest wykształcona , ale jej zachowanie było skandaliczne....nigdy
        więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • tomasz_borys Re: omijajcie biuro Imperial 08.07.07, 22:09
          Właśnie jestem w trakcie załatwiania wyjazdu przez imperial. Czy mogę liczyć na
          więcej informacji na temat imperiala? Bo wyjazd mam za tydzień i praktycznie
          dalej nic nie wiem.
          • gosiak802 Re: omijajcie biuro Imperial 13.07.07, 08:58
            szkoda ze wcześniej nie wchodziłam na forummmbo juz pwenie zsałatione
            formalności:(grrrr...ale mam nadz ze będziesz miał więcej szcześcia niż
            my....ogólnie to dowiedzialam sie gdzie jade 5 dni przed.miałam jechać do Angli
            a okazało się ze jade do Irlandi....na miejscu okazało sie ze to co miałyśmy
            mieć zagwarantowane wcale nie było...była to to talna wioska...zero sklepów!!!
            szłyśmy 5 km na piechpote zeby potem ok 18km jechać busem na zakupy!!!a
            wszystko miało być na miejscu! nie wspomne o zagwarantowanym wyzywiemiu!!!!w
            dzień wyjazdu dowiedziałyśmy sie ze mamy zabrać odpowiednie ciuchy.buty itp.
            czekałyśmy sporo czasu na tą prace..Pani Wiesia miała nas poprostu dość i
            kazała dzwonic do nas panu Adamowi ze IRl szef jest nieazdowolony z
            nas...szkoda gadać!!!!!nigdy więcej!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka