Dodaj do ulubionych

za co można lubić Koszalin?

IP: 212.160.138.* 08.03.01, 09:32
Polecam stronę firmy "JKM" z Koszalina i jej
współwłaścicielki - Karoliny (jeśli dobrze pamiętam
to www.mlodzi.pl) Nie znam Karoliny osobiscie ale
podzielam jej pogląd. Jest to idealne miejsce dla
studentów i rodzin, które chcą żyć w spokoju. Nawet
nie zdajemy sobie sprawy ile jest to warte.
Od kilku tygodni mieszkam w Warszawie - fe!!!
obrzydliwość. Walory finansowe, kulturalne i
rozrywkowe nie rekompensują braku przyjaciół,
rodziny, świeżego powietrza i dobrej wody w kranie!
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: za co można lubić Koszalin? IP: 63.83.144.* 10.03.01, 21:22
      CHYBA NIE MA W POLSCE MIASTA TAK PIEKNEGO I TAK
      SPOKOJNEGO WSPANIALI LUDZIE TYLKO MOZE WIECEJ TROSKI
      O TYCH UBOZSZYCH
      Z POWAZANIEM XYZ
      • Gość: XYZ Re: za co można lubić Koszalin? IP: *.enter.net 16.03.01, 20:19
        GDZIE MOZNA ZNALEZDZ TE STRONE
        Z POWAZANIEM XYZ
        • Gość: XYZ Re: za co można lubić Koszalin? IP: *.enter.net 12.04.01, 19:35
          Pozdrowienia dla Karoliny i WESOLYCH SWIAT
          • Gość: EGON Re: za co można lubić Koszalin? IP: *.miasto.szczecin.pl 16.05.01, 12:38
            LUDZIE CO WY GADACIE! KOSZALIN TO JEDNO Z BRZYDSZYCH MIAST W POLSCE , SZTUCZNIE ROZBUDOWANE ZA CZASÓW PRL-U!
            • Gość: zuza Re: za co można lubić Koszalin? IP: *.domdata.com 17.05.01, 08:27
              To czy jakies miasto Cie sie podoba zalezy w duzej mierze od tego jak sie w tym
              miescie czujesz, co w tym miescie przezyles, jakich ludzi tutaj spotkales. To
              wszystko tworzy atmosfere miasta. A wiec nie tylko zabudowa.

Ciekawi mnie, co uwazasz za sztuczna rozbudowe w czasach PRL-u. Mysle, ze cala
              epoka PRL-u byla sztuczna i jej wplywowi uleglo wiele miast. Oczywiscie w
              wiekszych miastach szybko wyretuszowano oznaki czasow peerelowskich, bo sa na
              to pieniazki.

W Koszalinie PRL-owskie budynki pewnie beda jeszcze wiele lat sluzyly. Ale mnie
              to nie martwi. Gdyby byly jakies pieniazki przeznaczylabym je raczej na
              odremontowanie togo co piekne i ginie np. piekne kamienice na ulicy
              Wyspianskiego.

Koszalin ma jednak jeden wielki atut jest zielonym, czystym i spokojnym miastem.
              I w takim miescie mozna czuc sie wspaniale.

Pozdrawiam

Zuza
              • Gość: grogreg Re: za co można lubić Koszalin? IP: *.miasto.szczecin.pl 21.05.01, 10:17
                Kiedys rozwazalem mozliwosc zamieszkania w Koszalinie, ale zmienilem robote i
                musialem zostac w Szczecinie.
                Tak czy owak lubie miasta gdzie wszedzie jest blisko.
                • Gość: XYZ Re: za co można lubić Koszalin?Grogrek IP: 63.83.144.* 29.05.01, 22:01
                  Nawet nie wiesz ile straciles .Chyba ze masz zone z Koszalina.Ach te
                  Koszalinianki Pozdrawiam XYZ
            • Gość: vladek Re: za co można lubić Koszalin? IP: 213.77.71.* 29.06.01, 09:30
              Co ty bredzisz? Jak może być rozbudowane sztucznie? Pokaż mi w Polsce miasto
              (większe nż te 100 tys) w którym nie ma blokowiska? Poza tym kiedy tam byłeś?
              Ja jestem tam 2-3 razy w miesiącu i zaskakuje mnie jak wiele potrafią tam
              zrobić przy odnawianiu częsci zabytkowej, śródmieścia. Gdzie jeszcze w Polsce
              na peryferyjnych osiedlach są takie "niedziurawe" chodniki? Atmosfera jest
              spokojna nawet w centrum, na osiedlach - zielonych osiedlach - niemal senna
              idealne miejsce do wypoczynku wakacyjnego. Poza tym nigdy nie boję się wyjść z
              domu i nawet nocą przejść się przez park.
              • Gość: XYZ Re: za co można lubić Koszalin? IP: 63.94.130.* 09.08.01, 02:02
                Gość portalu: vladek napisał(a):

> Co ty bredzisz? Jak może być rozbudowane sztucznie? Pokaż mi w Polsce miasto
                > (większe nż te 100 tys) w którym nie ma blokowiska? Poza tym kiedy tam byłeś?
                > Ja jestem tam 2-3 razy w miesiącu i zaskakuje mnie jak wiele potrafią tam
                > zrobić przy odnawianiu częsci zabytkowej, śródmieścia. Gdzie jeszcze w Polsce
                > na peryferyjnych osiedlach są takie "niedziurawe" chodniki? Atmosfera jest
                > spokojna nawet w centrum, na osiedlach - zielonych osiedlach - niemal senna
                > idealne miejsce do wypoczynku wakacyjnego. Poza tym nigdy nie boję się wyjść z
                > domu i nawet nocą przejść się przez park.
                Bardzo trafny opis Koszalin jest idealnym miastem dla rodziny i nawet co
                niektorzy jego mieszkancy nie doceniaja te walory.Pozdrawiam XYZ

• Gość: XYZ Re: za co można lubić Koszalin? IP: 63.83.145.* 07.12.01, 02:05
        Za piekne dziewczyny i .............
    • Gość: XL Re: za co można lubić Koszalin? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 15.06.01, 11:47
      Studiuję w Koszalinie i bardzo mi się tam podoba, przede wszystkim dlatego, że
      poznałem tam wspaniałych ludzi, z którymi można nieźle poszaleć. Koszalinianki
      są najlepsze. Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: XYZ Re: za co można lubić Koszalin?Za Koszalinianki IP: *.enter.net 15.06.01, 14:10
        Pelna Twoja racja.Mam trzy kobitki z Koszalina i cos moge na ten temat rowniez
        powiedziec.Sa po prostu FANTASTYCZNE Pozdrawiam XYZ
        • pomeranka Re: za co można lubić Koszalin?Za Koszalinianki 17.12.01, 12:00
          Koszalin jest naprawde ładny. Robi sie coraz bardziej kolorowy, wszędzie jest
          blisko, pokażcie mi, które miasto w Polsce ma takie drogi i chodniki, nie tylko
          w centrum. Jest coraz więcej knajpek, gdzie mozna dobrze zjeść. Czysty,
          zadbany, zielony, spokojny.
          Olbrzymi park z środku miasta z zadaszonym amfiteatrem... no gdzie jest jeszcze
          taki?
          Już nawet nie wspominam o nadmorskim położeniu, dla nas to chleb powszedni a
          dla innych atrakcja sezonu.
          Szkoda tylko, że jest tak słaby rynek pracy i brak perspektyw na życie. Ale
          jesli ktoś już tu osiadł i założył rodzinę to nie ma lepszego miejsca niż
          Koszalin.
    • Gość: jojo Re: za co można lubić Koszalin? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 14:31
      To wracaj do Koszalina i nie zaśmiecaj nam Stolicy
      Nikt Cię nie zapraszał
      • Gość: Apollo Re: za co można lubić Koszalin? IP: *.enter.net 20.01.02, 15:55
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> To wracaj do Koszalina i nie zaśmiecaj nam Stolicy
        > Nikt Cię nie zapraszał

Jojo a ciebie co ponosi.Zablokowany nosek od warszawskiego smrodku czy co a moze
        glowka boli od dymku.Taka jest prawda piekne miasto .Zawsze bedzie piekne jezeli
        nie dopusci sie hien niemieckich do dziwnej inwestycji,a jezeli tak bedzie to
        zegnaj czysta ziemio Koszalinska.Smrodek bedzie rowniez w Koszalinie i gdzie sie
        odepchaja Warszawskie noski???Tego bym sobie i tym noska nia Zyczyl Pozdrawiam
        • Gość: Apollo Re: za co można lubić Koszalin? IP: *.enter.net 20.01.02, 15:56
          Jojo czy ty nie jestes wielokropek i tak tu mnie miesza fuj nie ladnie!!!
      • sloggi Re: za co można lubić Koszalin? 21.01.02, 12:21
        Jojo - wypowiadaj się za siebie szmaciarzu, prawdziwi Warszawiacy nie mają
        uprzedzeń do nikogo.
        A ja jestem z prawdziwej warszawskiej rodziny.
        No i uwielbiam Koszalin.
    • Gość: aniolek Re: za co można lubić Koszalin? IP: *.ZADZWON.340-67-07.PRZYWIEZIEMY.PIZZE.Z.OREGANO.pl 21.01.02, 17:11
      racja, jest tu swiety spokoj i ladnie robi sie coraz bardziej. tylko, niestety,
      nie samym spokojem czlowiek zyje. lubie koszalin, ale podejrzewam, ze jesli
      nadarzy sie okazja to wyjade do innego miasta i poswiece spokoj dla godnego
      zycia....
      • Gość: XYZ Re: za co można lubić Koszalin? IP: *.enter.net 22.01.02, 15:22
        Gość portalu: aniolek napisał(a):

> racja, jest tu swiety spokoj i ladnie robi sie coraz bardziej. tylko, niestety,
        >
        > nie samym spokojem czlowiek zyje. lubie koszalin, ale podejrzewam, ze jesli
        > nadarzy sie okazja to wyjade do innego miasta i poswiece spokoj dla godnego
        > zycia....

Nie idzie interes ze chcesz poswiecic Spokoj Rodzinnego miasta!!!
        Przemysl to dobrze kasa nie jest warta tego!!!
        Pozdrawiam XYZ

• Gość: aniolek Re: za co można lubić Koszalin? IP: *.ZADZWON.340-67-07.PRZYWIEZIEMY.PIZZE.Z.OREGANO.pl 22.01.02, 15:37
          no, niestety ale jest :(( nie wiem, moze tobie sie udalo i lepiej zarabiasz ode
          mnie. mi nie wystarcza kasy do kolejnej wyplaty, ciagle mam w banku debet i nie
          widze perspektyw na najblizsze kilka lat :( i co mi po wyksztalceniu i checiach
          ogromnych do pracy, kiedy nie bardzo da sie tu nawet zdobyc doswiadczenie
          zawodowe na poziomie :( w sumie to wole nerwy tracic z powodu braku spokoju niz
          z braku kasy...no lubie ten koszalin, ale chce tez zyc jak czlowiek.....

pozdrowienia dla wszystkich ciepiacych na permanentny brak gotowki :))
          • Gość: pey Re: za co można lubić Koszalin? IP: 10.98.1.* 22.01.02, 15:46
            Gość portalu: aniolek napisał(a):

>
            > pozdrowienia dla wszystkich ciepiacych na permanentny brak gotowki :))

heh dzieki za pozdrowienia. :)

pozdrawiam z 3miasta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka