orzeszki.ltd 25.09.07, 14:15 czy ktos robił korekte uszu w Koszalinie? Jesli tak to prosze o szczegółowe informacje. Czy nalezy szukac w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tigerek206 Re: korekta uszu 16.11.07, 12:30 cze, ja mam zabieg 27 listopada w gdańsku u dr zdzitowieckiego, szukałam w szczecinie...ale jakies rózne opinie czytałam dlatego zdecydowałam sie na gdansk. jak bede po...to sie odezwe co i jak....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bryza42 Re: korekta uszu 22.02.08, 12:26 Witam. Też jestem zainteresowana korektą uszu w Koszalinie, czy jesteś już może po zabiegu lub czy masz jakieś informacje na temat jakości zabiegu w Koszalinie??? Odpowiedz Link Zgłoś
tigerek206 Re: korekta uszu 29.05.08, 14:58 i jak tam?? uszy zrobione?? ja mialam w Gdańsku i jest oki....teraz mam wizytę kontrolną zobaczymy co doktor powie Odpowiedz Link Zgłoś
cottonka Re: korekta uszu 02.09.08, 12:14 A można wiedzieć ile to kosztuje? I jakies namiary na gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś