Dodaj do ulubionych

Hotel Podewils Krąg-wesele

07.07.08, 21:43
Witam czy ktos organizował lub był na weselu w tym oto hotelu? oferta wydaje
sie ciekawa.
Obserwuj wątek
    • krzysieg Re: Hotel Podewils Krąg-wesele 08.07.08, 09:47
      na weselu nie byłem, ale impreza integracyjna była całkiem udana, miła obsługa, smaczne jedzenie, piękne miejsce!, malutki minusik za łazienki w pokojach (nie pasowały do reszty)
    • jez-ynka Re: Hotel Podewils Krąg-wesele 11.07.08, 22:52
      czy 195 zl za osobe to wedlug was duzo? ( to bez noclegu i bez alkoholu).
      • agarav Re: Hotel Podewils Krąg-wesele 21.07.08, 10:41
        Chyba to tak normalnie... Ja szukam miejsca na wesele i bylam wcziraj w Krągu, niestety nie było nikogo z marketingu żeby zaoferowc cokolwiek i wszystko opowiedziała nam jakaś dziewczyna - kelnerka, ale bardzo tam ładnie. Poza tym znajomy dwa tygodnie temu robił tam swoje wesele i naprawde byli na maxa zadowoleni. Natomiast byłam też w Osiekach i tam było rzeczywiście bardzo ładnie ale drogo - 340 - 380 zł za osobę (z nocegiem)Wiec cena w Krągu jest chyba do przyjęcia. Tylko troche od Koszalina daleko...
        • anna8212 Re: Hotel Podewils Krąg-wesele 23.07.08, 20:18
          jeśli mogłabym prosić to ile chcą od osoby w Krągu z góry serdecznie dziękuję za
          informację
          • jez-ynka Re: Hotel Podewils Krąg-wesele 24.07.08, 12:55
            Wszystkie informacje znajdziesz na ich stronie internetowej. wpisz w google
            Hotel Podewils Krąg i szybciutko znajdziesz :)
            • indra11 Re: Hotel Podewils Krąg-wesele 01.08.08, 08:45
              Ja dostałam ofertę wesela z Karczmy rycerskiej (koło Adrii) w Koszalinie, 100 zł od osoby, a w tym napoje, szampan do toastu, dodatkowo 100 zł dekoracja sali kosztuje i 200 zł płaci się za salę weselna. O nocleg dla gości trzeba sie martwic oddzielnie, ale przynacie ze to konkurencyjna oferta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka