Dodaj do ulubionych

Do you know...?

27.05.04, 21:32
studia niezapłacone, sesja się już zaczęła, praca nijaka - dopiero zaczynam
ankiety. długi, długi...w planach wyjazd do anglii... ale jest moje
słoneczko, mój ukochany promyczek, misiu, który daje mi nadzieję, wpaja we
mnie, że jest kolorowo, daje mi energię do działania, sprawia, że czuję się
najswspanialszą kobietą na świecie i w kosmosie!!! dzięki niemu wierzę! mój
ukochany piotruś...:-) od kiedy jest ze mną, świat kręci się dookoła nas! i
mimo, że spotykały nas miłe, ale także trudne chwile, kocham go ponad
wszystko i wiem, że to ten jedyny mężczyzna na świecie!!!
tylko z kasa ciezko, bo on tez ma kiepska prace...
Obserwuj wątek
    • perski_dziadek jes aj du 27.05.04, 22:51
      pozwole sobie zadac pytanie; czy jestes z TYCH pilchow?
      • asiapilch RE: jes aj du 28.05.04, 00:01
        wiesz, wiele osób mnie o to pyta. czy jerzy pilch to ktos z mojej rodziny.
        odpowiedz brzmi...
        • perski_dziadek Re: RE: jes aj du 28.05.04, 00:18
          to ja, czekajac, az sobie naprawisz klawiature, przeczytam rozdzial "dwie pary
          skarpet i jeden but" z "bezpowrotnie utraconej l."
          pzdr
          • wakarpl Re: RE: jes aj du 28.05.04, 00:33
            Farciarz z tego Piotrusia, pogratulowac, fajnie,z e sie tak kochacie, a kiedys
            musi byc lepeij, moze jutro:)
            Trzymam kciuki:)
            • asiapilch Re: RE: jes aj du 28.05.04, 00:41
              wakarpl napisał:

> Farciarz z tego Piotrusia, pogratulowac, fajnie,z e sie tak kochacie, a
              kiedys
              > musi byc lepeij, moze jutro:)
              > Trzymam kciuki:)

dzieki! mam nadzieje ze sie poprawi:-) ale fajnie ze myslisz pozytywnie!
              ogolnie dzieki piotrusiowi tez sie nia stalam:-)
              • asiapilch Re: RE: jes aj du 28.05.04, 00:42
                to jest optymistka sie stalam rzecz jasna
          • asiapilch RE: jes aj du 28.05.04, 00:39
            chcialam zebys sie zniecierpliwil w oczekiwaniu na odpowiedz a ty idziesz
            czytac? oki. mialam nadzieje na goraczkowe odliczanie... ale fakt. moje
            nazwisko to nie powod do intelektualnego podniecania sie. dlatego powiem NIE.
            niestety nie jestem z TYCH pilchow. przykro mi. ale piotrus i tak mnie kocha,
            mimo ze nie jestem slawna:-) dla niego jestem najslawniejsza i to sie dla mnie
            liczy najbardziej:-)
            milego czytania
            • wakarpl Re: RE: jes aj du 28.05.04, 00:44
              Pilch kojarzy mi sie tylko z fajnym nauczycielem, ktory napisal przewodnik
              turystyczny, naprawde fajny Gosc:)
              A Wy sie Kochajcie dalej:=)
              • asiapilch hu is pilch? 28.05.04, 01:02
                pilch it's taki pisarzyna. przez niektorych uwielbiany, przez niektorych
                uwazany za grafomana. tak sie niestety (lub stety) zlozylo, ze moj tatus takie
                nazwisko jak pan slynny ma. i teraz masz babo klocek - powiazania. co smieszne,
                sama nie czytalam ani jednej jego ksiazki, choc kiedys na pewno. z ciekawosci,
                coz to za wypociny moj nazwiskomiennik wytacza...? :-)mam nadzieje ze na miare
                nazwiska! ;-) hihihihi
                • wakarpl Re: hu is pilch? 28.05.04, 01:03
                  JA Pana Pilcha poznalem i zrobil na mnie fajne wrazenie, bardzo pozytywne i
                  lubilem go slucha, mail z nami zajecia na kursie pilotow wycieczek.
                  • asiapilch Re: hu is pilch? 28.05.04, 01:05
                    teraz w danii?
                    • wakarpl Re: hu is pilch? 28.05.04, 01:07
                      JA jeszcze w Danii,a P. Pilcha spotkalem w Wawie, zrestz achyba tam mieszka, a
                      przewodnik napisal z zona:)
                      • asiapilch hu is pilch? 28.05.04, 01:13
                        bo wiesz, wszyscy, ktorzy nosza to nazwisko to fajni ludzie:-)
                        • wakarpl Re: hu is pilch? 28.05.04, 01:20
                          hmmmm, nawet nie pomyslalem, ze mogloby byc inaczej.
                          Wiesz, tu na forum tez sami fajni:)
                          MAsz szczescie, ze masz Piotrusia, zreszta ja tez juz zakochany, haah.
                          Pozdrowionka
                          • asiapilch pilch and the others nice people 28.05.04, 01:27
                            jak na razie nie znam jeszcze duzo ludzi na forum ,ale czytam inne teksty i
                            tematy i sa naprawde sympatyczni. niektorzy zagadkowi, inni smieszni, ciekawi,
                            ironiczni...
                            gratuluje tego wyzszego stanu duchowego! bo to jak miod na dusze:-) tak lekko i
                            przyjemnie.
                            piotrus juz spi bo rano do pracy. z reszta ja tez musze wstac. ale sympatycznie
                            tu na forum...hihihi
                            • wakarpl ja toze najs 28.05.04, 02:17
                              Pewnie, ze sympatyczne, chco chwilowo umarlo w zwazku z wyprowadzeneim sie
                              wiekszosci cudownych ludzi, ale powoli odzywa, swoim tempem, ale zawsze.
                              Tak to juz w zyciu jest, ze cos sie konczy, a cos zaczyna:)
                              Byc moze wkrotce WAS wypatrza i przejdziecie do bylych bywalcow tego forum:),
                              ale spoko, oni sa milutcy i fajniutcy, chco mnie tez czasem mozecie tu
                              odwiedzic, ja zostaje, przez sentyment, tu sie przeciez zakochalem:)
                              • wakarpl Asiu 28.05.04, 02:28
                                tak przypadkiem spojrzalem na forum, ktore bylo ostatnio odwiedzane i tam
                                rzucil mi sie w oczy Twoj post, tak wiec ja juz sporo o Tobie wiem;)
                                Pozdrawiam;)
                • perski_dziadek Re: hu is pilch? 28.05.04, 23:51
                  oooo przepraszam, tylko nie pisarzyna!
                  w koncu mowa o jednym z najznamienitrzych mistrzow piora, ktorego wybrane
                  dziela kaza sadzic, nie bojmy sie tego powiedziec, ze mamy do czynienia z
                  tworczoscia geniusza
                  co prawda pan pilch rozmienia ostatnio swoj talent na drobne, ale i tak zapisal
                  sie juz zlotymi literami w historii polskiej literatury
                  to fakt, najczesciej wystawiane sa mu oceny skrajne, entuzjastyczne albo
                  potepiencze, ciekawe jak bedzie w twoim przypadku?
                  pzdr
            • perski_dziadek Re: RE: jes aj du 28.05.04, 23:42
              a juz myslalem, ze to moze twoj tata/wujek/stryjek/tesc/ziec etc. i bede mial
              sposobnosc do wysepienia autografu ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka