oniej26 04.02.09, 21:31 Jeśli ktoś z Was Drogie foumowiczki i forumowicze wie gdzie w Koszalinie można wypożyczyć stroje karnawałowe będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amarta25 Re: Stroje karnawałowe 04.02.09, 21:58 nie wiem,ale znam osobe,ktora swietnie szyje stroje karnawalowe. Przecudnie to robi,ma zmysl jeslii ktos chce,wiecej info na maila amartio@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gami13 Re: Stroje karnawałowe 06.02.09, 22:18 Na "Polnocy" jest wypozyczalnia - bardzo fajne stroje dla doroslych i dzieci - co roku korzystamy - tel. 662 27 50 97 , wlascicelka tez szyje stroje, posiada pokazna kolekcje wraz z wszelkimi dodatkami. Mesci sie to kolo podkowy w bloku, ale nie pamietam adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
sarabanda1dwa Re: Stroje karnawałowe 07.02.09, 22:12 sucharskiego, na szczycie budynku,patrząc od podkowy, w piwniczce. Odpowiedz Link Zgłoś
asterteam Re: Stroje karnawałowe 08.04.09, 10:23 Witam! jestem z piastowa i miałem ogromny problem z zakupem stroju karnawałowego ewentualnie jakiś dodatków. Na szczęscie znalazłem w internecie wspaniały sklep. Oczywiście bałem się kupić kostium nie przymierzając go.. Ale sytuacja zmusiła mnie do zakupu przez internet.. i wiecie co? jestem tak zadowolony że nie jestem w stanie tego opisać, stroje które przysłano są piękne, wystrczy spojrzeć i widać ze stroje nie są chińskie. Materiał gruby, miękki wszystko jak na zdjęciu. Multum dodatków za smieszne pieniądze, sprawdźcie sami !!! WWW.ASTER.BAZAREK.PL WWW.ASTER.BAZAREK.PL WWW.ASTER.BAZAREK.PL Odpowiedz Link Zgłoś
ka_roll Re: Stroje karnawałowe 18.10.09, 20:03 Jak jesteś z Piastowa to przecież w Pruszkowie jest wypożyczalnia strojów wypozyczalniestrojow.pl/ i tam możesz wypożyczyć strój za małe pieniądze.. Ta opcja jest lepsza od kupowania, a stroje też nie takie same jak te kupne czyli dziecko będzie wyjątkowo przebrane. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_r_s Re: Stroje karnawałowe 19.10.09, 09:25 Na Jantarowej jest fajna wypożyczalnia strojów dla dzieci i dla dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-sk Kapelusze karnawałowe 27.05.15, 15:28 Myślę, że zamiast wypożyczać lepiej samemu zaopatrzyć się w takie stroje, nie są przecież jednorazowe, posłużą Ci przez ładnych kilka lat. Świetnym uzupełnieniem każdego przebrania są peruki, kapelusze, dodatki, okulary imprezowe Odpowiedz Link Zgłoś