Gość: ja IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.11, 17:42 proszę o wpisy jaki procent poparcia uzyska to ugrupowanie . Dla zwyciężcy ( pierwszy trafiony wynik -jeśli bedzie więcej) tytuł JASNOWIDZA POLITYKI i 1 LITR spirytusu (ja funduję ) dla poprawy humoru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shakesbeer Re: WYBORY 2011-poparcie dla PO !!! 04.03.11, 22:28 Wzywam wszystkich Polaków, którzy chcą żyć wreszcie w NORMALNYM kraju do powszechnego BOJKOTU najbliższych wyborów parlamentarnych. Obecne partie polityczne to zbiorowisko cwaniaków, kłamców, złodziei publicznych pieniędzy, nieudaczników itp. WSZYSTKIE partie są czerwone, w różnym stopniu, SLD, PSL, PiS, PO, żadna różnica. Prawica w polskiej polityce NIE ISTNIEJE, to wielka fikcja. Każda partia, która głosi hasła o "sprawiedliwości społecznej" powinna być z polityki wykluczona przez społeczeństwo, bo to hasło to wygodny pretekst do podwyższania obciążeń finansowych polskich obywateli. Niech oddolny sprzeciw społeczny wobec windowania podatków, niszczenia przedsiębiorców przez urzędników, trwonienia publicznych pieniędzy, nepotyzmu, narastającego zadłużenia państwa, pogarszającego się poziomu życia milionów Polaków, zmuszania do emigracji z kraju setek tysięcy wykształconych, młodych ludzi znajdzie swój wyraz w zdecydowanej odmowie udziału w tej farsie, którą w naszym kraju nazywa się "demokratycznymi wyborami". Co to za demokracja, w której głosuje się na partie a nie na ludzi? Co to za demokracja, w której to partie decydują o tym, kto będzie miał szansą na wejście do parlamentu a kto nie, bo ktoś dał więcej kasy do partyjnego wora na kampanię i jego nazwisko jest wyżej na partyjnej liście? Skończmy z tym poprzez powszechną odmowę udziału w tym cyrku. Zagłosujmy "nogami". Jeżeli uważasz tak samo jak ja, wyślij to 10 innym osobom, zamieść to na forach dyskusyjnych w tylu wątkach ilu zdołasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivi źle piszesz IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 12:36 Bardzo masz zły stosunek do wyborów, przecież to patriotyczny obowiązek iść i zagłosować. Co nam to da, że nie pójdziemy i nie zagłosujemy? Głosy, których nie oddamy i tak pójdą na PełO. Trzeba na wybory iść i oddać swój głos na niezależnych, kogoś z poza tego chorego układu, spoza tej kliki. Wreszcie musimy pokazać, że mamy dość tego cwaniactwa, OSZUKIWANIA, MAMIENIA i sprowadzania Polski do rangi kraju trzeciego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perla Re: źle piszesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 22:18 Zgadzam się, że nie należy odpuszczać głosowania! Nie patrzmy na politykę ogólnie bo są w niej ludzi, którzy na prawdę nie poprzestają na pustych obietnicach! Pierwszy jaki mi przychodzi do głowy to wicemarszałek województwa mazowieckiego, którego widziałam ostatnio na żywo w akcji przeciwko " Janosikowemu". Warszawa oddaje ogromne pieniądze do skarbu Państwa z naszych podatków i ten człowiek, Pan Marcin Kierwiński z PO, nie wysługiwał się ludźmi, a sam uczestniczył w zbieraniu podpisów i biegał od osoby do osoby by je uzyskać- dla nas wszystkich, nie dla własnego interesu!!! Byłam pełna podziwu, patrząc na to z boku pod Metrem Śródmieście. Z tego co wiem udało mu się osiągnąć wystarczającą ilość by móc zawalczyć dalej- weszłam na jego stronę ( i tam jest mnóstwo fajnych materiałów z Jego działalności dla mazowsza). I to na takich ludzi m.in. powinnismy głosować, a nie patrzeć na tych, którzy nam zaleźli za skórę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akn Re: WYBORY 2011-poparcie dla PO będze IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 12:52 zależało ile platformersi przeznaczą wyrwanych ze spółek SP i ewentualnych zrzutek Rychów, Mirów, Zbychów etc na zakup głosów, bowiem o wynikach bedzie decydował lumpenproletariat co to za kasę za oddanie głosu będzie mógł się wreszcie najnormalniej ochlać. A tak na maginesie, czy PełO zwrócilo do kasy Terminala Promowego w Świnoujściu, wyprowadzoną na POdstawie lipnych faktur bez POkrycia, forę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: WYBORY 2011-poparcie dla PO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 23:14 Mam nadzieję, że max 32%. Jeśli będzie więcej to nawet twój spirytus mi nie pomoże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WYBORY 2011-poparcie dla PO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 14:59 do zwycięstwa platformy nie przyłożę ręki. już olę zagłosować na PISuar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: WYBORY 2011-poparcie dla PO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 16:39 Nie ma uczciwych polityków,oni nas wszystkich głęboko w doopie mają. My im jesteśmy potrzebni tylko w czasie wyborów. Z lewa ,z prawa ze środka,biały ,czarny , czerwony ,zielony to wszystko obiboki co uczciwą pracą się brzydzą . Dotyczy to wszystkich, posłów, senatorów jak też t.z.w. radnych.Dla nich najważniejsze jest własne koryto i obsadzenie lukratywnych stanowisk przez rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
alfajet-777 Nie ma na kogo głosować !!! 08.03.11, 17:15 Nie ma na kogo głosować, w sejmie są same darmozjady od prawej do lewej. Każdy patrzy i myśli o sobie o swoim korycie !!! Skoro jest kryzys czemu te darmozjady nie obniżyli sobie poborów ???? Odpowiedz Link Zgłoś
misz_masz123 Re: Nie ma na kogo głosować !!! 25.09.11, 11:41 Jeśli nie masz na kogo zagłosować, bo w sejmie są darmozjady, nie głosuj na nich. Stawiam na Ruch Palikota, jedynym byłym posłem jest Palikot. Partia totalnie pozbawiona darmozjadów, i o to chodzi. Reszat PO PIS SLD już byli i władzy. I co? Właśnie... ;) Nico. Pracuje z ludźmi, jak słysze ile ludzi zaczyna RP popierać to jestem w szoku. To będzie wielkie zaskoczenie. 9 października oddam im swój głos. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie ma na kogo głosować !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 16:53 Pozbawiona darmozjadów ale pełno w niej pederastów i karanych. Odpowiedz Link Zgłoś
misz_masz123 Re: WYBORY 2011-poparcie dla PO !!! 25.09.11, 11:36 Mam nadzieję że będzie tak, chociaż to i tak nie moja wymarzona wersja: PO 30% PIS 30% RP 20% SLD 14% PJN 5% inne 1% Odpowiedz Link Zgłoś