ziku1 10.03.06, 23:14 co sądzicie o Przedszkolach w naszym mieście? które zdecydowanie na TAK, które zdecydowanie na NIE. poruszam temat gdyż przed nami tuż, tuż nabór do placówek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taja83 Re: dobre przedszkole w Swarzędzu 12.03.06, 19:02 Z tego co słyszałam, to bardzo dobrym przedszkolem jest to na Nowej Wsi Odpowiedz Link Zgłoś
mila39 Re: dobre przedszkole w Swarzędzu 12.03.06, 23:36 przez to że wszystkie przedszkola w swarzędzu są tak naprawdę przeładowane - poziom nie jest zbyt wygórowany, moja córka chodziła 2 tygodnie do przedszkola w poznaniu potem przenieśliśmy ją do swarzędza, mam porównanie 1. zainteresowanie pań opiekunek 2. zaangażowanie dyrektorki 3.no i wszystko to co się normalnie toczy, szara codzienność w swarzędzu wiedzą że co by się nie zdażyło i tak mają komplet dzieci w poznaniu miałam ogromne poczucie zaangażowania i indywidualizacji przede wszystkim mojego dziecka ze strony przedszkola swarzędz? szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
martamania Re: dobre przedszkole w Swarzędzu 14.03.06, 18:15 Prawdą jest, że w swarzędzkich przedszkolach trudno o miejsce. Miałam okazję rozmawiać ze wszystkimi dyrektorkami i każda mówi, że przydałaby się CONAJMNIEJ jeszcza jedna taka placówka. Ja ze swojej strony polecam "Zieloną Półnutkę". Odpowiedz Link Zgłoś
monjop Re: dobre przedszkole w Swarzędzu 17.03.06, 14:33 A ja marzę by założyc przedszkole w Swarzędzu. Od września chce posłac synka do przedszkola. Marzę o przedszkolu anglojęzycznym. Nie wim jednak czy znalazłabym chetnych na taka działalność bo przekonałam sie wielokrotnie, że , choc duzo sie mówi o konieczności nauczania języków, to świadomość ludzi i tak jest marna. Mój syn zaczyna mówic i to w dwóch językach - to najlepszy dowód na to, że warto 'uczyć' od kołyski. Co najwazniejsze bawimy sie w naukę, i uczymy przez zabawę. monika Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: dobre przedszkole w Swarzędzu 19.03.06, 21:53 ja z największą chęcią prowadziłabym swoje przyszłe dzieci do przedszkola anglojęzycznego, tym bardziej w Swarzędzu. to świetny pomysł. życzę spełnienia marzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś