Gość: GOŚĆ Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! IP: *.centertel.pl 19.03.07, 21:47 UWAGA. FIRMA ZOJAN PROSPERUJE PRZY UL. ROGOWSKIEJ WROCłAW NAZWA FIRMY -EFEKT- ZMIANY W ADRESIE I NAZWIE NASTąPIłY Z WIADOMYCH PRZYCZYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodoriss Poszkodowani! Wazne!!! IP: 83.225.197.* 03.09.07, 13:16 poslalam 2 listy na formu, oba z dzisiejsza data! wazne dla nas! szukajcie i piszmy!teodoriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowana Re: Poszkodowani!!!WAZNE!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.07, 20:35 Bardzo Ci wspóczuje! Wiem co przechodzisz. Moja przygoda z Zojanem nie skonczyla sie wprawdzie w sadzie, tylko na zszarganych nerwach, ale wyobrazam sobie Twoja niemoc. Ja o malo nie pobilam Pan w biurze - nigdy wczesniej nie zdarzylo mi sie podniesc na nikogo reki. Zycze Ci z calego serca powodzenia i wytrwalosci. Melduj o sukcesach - bedziemy cie wspierac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negatyw Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.07, 23:50 Miałem z nimi sprawę niby wygrałem ale poniosłem koszty adwokata i auto straciło na wartości. Z dala od nich. Dziwi mnie, że nie zabroniło im się na prowadzenie działalności gospodarczej po tylu krzywdach na uczciwych ludziach. Od nich nauczyłem się, że każdego z zasady trzeba traktować jak oszusta który w swoich umowach ma pułapki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.11.07, 00:49 Aktualnie ta firma znajduje się na ulicy Wodzisławskiej 10 (boczna Opolskiej). W moim przypadku scenariusz bardzo podobny. Pojazdu jeszcze nie odebrałem, a przy okazji okazało się że został rozkradziony (radio i CB). Naprawa na 3 dni trwała 7 tygodni po wielokrotnych monitach. Sprawa na pewno znajdzie dalszy finał i będę się kontaktował z poszkodowanymi. Opisałem również sprawę TVP3 i czekam czy odpowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajgon60 Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.07, 08:12 Nie odpowiedzą. Pies z kulawą nogą się nie zainteresuje. Dlaczego ? Wiadomo. Jeżeli auto jeszcze jest na warsztacie to napisz. Jest sposób żeby je wyciągnąć i wygrać sprawę. Mnie się udało. sajgon60@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
doras75 Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! 16.12.07, 19:19 a co w przypadku kiedy auto jest na kredyt i współwłaścicielem auta jest bank ? Odpowiedz Link Zgłoś
dwr Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! 30.12.07, 11:12 Witam Ja niestety także wpadłem w ich sidła. Auto już drugi miesiąc w naprawie. Samochód jest nowy (KIA Ceed) więc jest szansa, że brak części używanych wymusi nowe. Historia się powtarza, jak wielokrotnie opisywano. Miałem auto zastępcze, które się popsuło (samochód pewnego dnia nie odpalił) i tyle z niego miałem. Kierownik mnie zbył w końcu jako zbyt namolnego, mówiąc, że nie dostanę do końca naprawy żadnego innego:) Czekałem spokojnie ale dzisiaj przypadkowo przeczytałem komentarze na temat tej firmy i zgroza mnie objęła. W poniedziałek tam pojadę i zobaczę co się w ogóle dzieje z moim autem. W razie czego podłączam się pod wszelkie zbiorowe sprawy. Zastanawiam się nad założeniem sprawy o niedopełnienie oferty handlowej z powodu braku auta zastępczego ale już wiem, że się na regulamin powołają (oczywiście w ferworze kolizji go nie otrzymałem). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doras75 Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! 07.01.08, 11:01 drw, napisałam maila ... łączę się w bólu, jestem juz wykończona zbywaniem mnie i wymyslaniem co rusz to innych powodów dlaczego moje auto od 2 mies stoi w zakładzie i nie jest naprawiane, a naprawa bezgotowkowa, PZU juz wyplacilo kasę ... nie mam siły, nie wiem jak sobie poradzic z tym draniem :-( przeciez nie zabiorę auta, bo na umowie jest zapis, że będę musiała zapłacić za auto zastępcze, wychodzi ponad 7 tys zł :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.03.08, 08:26 W grudniu zgłosiłem sprawę na Policji na tę firmę. Swój pojazd odebrałem po 2 miesiącach walki. W międzyczasie został rozkradziony (radio i CB radio i parę elementów wyposażenia). Co do kradzieży to dostałem już umorzenie sprawy z powdu niewykrycia sprawcy (sprawców), a przecież to mogli zrobić tylko pracownicy. Jeszcze chamsko próbowano mi wmówić, że sprzętu nie było. Dopiero jak powiedziałem, że wszystko jest na zdjęciach rzeczoznawcy, to zmienił im się ton. Firma się wyłgała polisą PZU i mam sobie teraz od nich kasę odebrać. Ale to pikuś. Czekam za to już 5 miesiąc odnośnie tego co zamierza prokuratura zrobić w sprawie przetrzymywania mojego pojazdu i brak chęci jego wydania. Ciekawy jestem, czy też pójdzie do umorzenia, czy może coś się ruszy. Jest to o tyle istotne, że jest to pojazd użytkowy, którym wykonuję działalność i poniosłem przez nich (pojazd przetrzymywany był przez ponad 2 miesiące, a roboty było na 3 dni, a ja i tak założyłem na naprawę miesiąc czasu) straty. Czekam, bo chcę uzyskać od nich zwrot za straty za co najmniej miesiąc. Jeśli prokuratura umorzy postepowanie będę musiał wnosić pozew cywilny. Jeśli tak się stanie to faktycznie będę musiał stwierdzić, że ta firma ma "układy". Ostatnio słyszałem, że 2 dni temu znóe było głośno o nich w Faktach na trójce. Taką firmę powinni wywalić z rynku i napiętnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajgon60 Re: Poszkodowani!!!WAZNE!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.07, 08:16 TEODORIS ??? Kimkolwiek jesteś pamiętaj, że na wszystko jest rada. Jeżeli auto jeszcze jest w warsztacie to napisz. Powiem jak je wyciągnąć. sajgon60@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEODORISS wazne i PILNE!!!! Chiquilo! IP: *.osw.vectranet.pl 04.02.08, 12:34 CHiQUILO!!!! prosze, upowaznij mnie do wgladu w Twoje dokumenty!!! potrzebuje natychmiast uzasadnienie wyroku, ktory wygralas!!!! Blagam! Dorota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygrana Re: wazne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 21:56 wygrałam sprawę z Zojanem mój e-mail: trauma1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwajs Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 15:53 Podaj mi swój numer telefonu. Mój 0601732215 Odpowiedz Link Zgłoś
darek640 Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! 23.03.08, 14:08 Faktycznie to niezły przekręt.Tylko zmasowany atak POWODZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.08, 15:13 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.08, 14:46 Mnie tez nacieli na 1000 zl. Dzieki informacjom tu znalezionym odebralem auto bez naprawy najwczesniej jak to tylko mozliwe. Ubezpieczenie pewnie zwroci z tego 500zl, takze dzieki Wam nie stracilem fortuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Effect Poland wygrał przetarg w policji do 2011 r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 18:41 na przewóz i holowanie pojazdów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Effect Poland wygrał przetarg w policji do 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 19:23 to sa normalnie jakies jaja !! kiedy w koncu to sie skonczy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOMATO Re: POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 23:52 PROSZĘ WSZYSTKIE OsOBY POSZKODOWANE PRZEZ FIRMĘ EFFECT POLAND Z WROCLAWIA O KONTAKT: somato@somato.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiula.1 Re: POMOCY! IP: *.eurocom.olkusz.pl 23.02.09, 16:02 A kim Ty jesteś? Ja jestem osobą poszkodowaną, trwa moja "walka" z Effect Poland, Trudno nawiązać kontakt z nieznanym, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somato Zbieram grupę anty-Effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 18:10 Prosze o kontakt: soamto@somato.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soamto Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 18:31 a czy udąło sie zrobic program u Elzbiety Jaworowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somato EFFECT POLAND . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 12:17 Opisze Wam co mnie sie przydazyło. .Czytając wszystko co znalazłam w necie zauwazyłam ogromne podobieństwo do moich przygód.Zastanawia mnie czy nie ma jakichs powiązań pommiedzy sprawdcami a naganiaczami.Dlatego bedę prosila wszystkich ,kórzy wyrażą zgode na podanie danych swoich ,ale i sprawców.Poza tym wielkosc uszkodzeń ,przynajmniej w moim wypadku jest ,moim zdaniem,wieksza niz wynikałaoby to z zupełnego braku szybkosci samochodu. otóz:Dnia 26listopada2008 ,w biały dzień,niedziela ! na skrzyzowaniu,przy wiezieniu na Kleczkowskie,pod czerwonym swiatłerm zostlam uderzona w lewe tylne nadkole,Pomimo skręcenia kierownicy uderzyłam samochod stojacy przede mną.On mal tylko niewielkie wgiecie błotnika.Spod ziemi pojwił sie mlody cżłowiek,który mial duzo czasu i czekał aż spiszemy nawzajem swoje dane.Sprawa wydawała mi sie prosta,sprawca potwierdził ,że jest sprawcą,spisalismy swoje dane,a nawet zrobiłam zdjecia wszystkich samochodów.i szkód."Moj"sprawca szybko podniosł atrapę chłodnicy ,która mu spadła,nie wiem nawet czy mial inne uszkodzenia.Byłam w stresie.Naganiacz powtórzył ,że firma naprawcza pozyczy mi samochod zastepczy na czas napraway.Pomimo ,że mogłam jechac dalej,jako znawca samochodów oświadczyl mi ,że może mam uszkodzone podwozie i ,że jest to niebezpieczne żebym jechała,więc zgodziłam sie na holowanie.Błyskawicznie pojawiła sie lora do przewozu samochodów i wraz z kierowcą tej lory i jego przyszłym zieciem-tak mi go przedstawił,pojechalismy na parking.w trakcie drogi zadzwonił po kogoś,któ mógł przyjąc mój smaochodód jako,że była niedziela.Wydawało mi sie to wielką uprzejmościa.Czekałam chwilkę na nastepnego młodego cżłowieka,którego chyba raz nawet widziałam na terenie Effect Poland ,kedy przyjechałam po drugi samochod zastępczy,czerwony Vw Pola.Pierwszym była Nubira Combi w tak okropnym stanie,że nie maiłam odwagi z niej kozystac i ,zeby ja zabrac ode mnie z domu firma Effect Poland przysłała znowu-lorę.Oswiadczyłam ,że nie będę płacić za ten przewóz i rzeczaywiście nie dostąłam za to rachunku.Podpisałam w stresie kilka luznych ,odbitych na ksero,kartek.kilkakrotnie zwróciłam uwagę ,że nie chcę samochodu zastepczego odpłatnie,a juz na pewno za tę sumę.MLody cżłowiek ubrany w skórzana kurtkę uspokoil mnie ,że to formalnośc ,bo firma ubezppieczeniowa zapłaci za wynajem.Pytałam ,czy jest on właścicielem firmy,ale zaprzeczyl.Potem była wymiana samochodu,potem zaczęłam szuakć w internecie informacji o firmie,mijał czas,Effect nie naprawiał samochodu twierdząc ,że firma ubezpieczenieowa nie płaci,wieć i oni nie będa naprawiać.była zakładnikiem firmy.chcieli przjac sam.zastepczy po ponad miesiacu ,ale nie oddałam.Oswiadczyłam ,że jak naprawią mój,to oddam.Po 10 nastepnych dniach i kilku rozmowach z innym kierownikiem,tym od robót mechanicznych,w trakcie których nikt nie chciał mi udzielic informacji jak nazywa sie szef firmy Odebrałam mój smaochód.musiałam dopłacić 380 zł. za dodatkowe dni wynajmu ,których "firma ubezpieczeniowa nie może pokryć ," Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soamto EFFECT POLAND . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 12:20 .Czytając wszystko co znalazłam w necie zauwazyłam ogromne podobieństwo do moich doswiadczeń. otóz:Dnia 26listopada2008 ,w biały dzień,niedziela ! na skrzyzowaniu,przy wiezieniu na Kleczkowskie,pod czerwonym swiatłerm zostlam uderzona w lewe tylne nadkole,Pomimo skręcenia kierownicy uderzyłam samochod stojacy przede mną.On mal tylko niewielkie wgiecie błotnika.Spod ziemi pojwił sie mlody cżłowiek,który mial duzo czasu i czekał aż spiszemy nawzajem swoje dane.Sprawa wydawała mi sie prosta,sprawca potwierdził ,że jest sprawcą,spisalismy swoje dane,a nawet zrobiłam zdjecia wszystkich samochodów.i szkód."Moj"sprawca szybko podniosł atrapę chłodnicy ,która mu spadła,nie wiem nawet czy mial inne uszkodzenia.Byłam w stresie.Naganiacz powtórzył ,że firma naprawcza pozyczy mi samochod zastepczy na czas napraway.Pomimo ,że mogłam jechac dalej,jako znawca samochodów oświadczyl mi ,że może mam uszkodzone podwozie i ,że jest to niebezpieczne żebym jechała,więc zgodziłam sie na holowanie.Błyskawicznie pojawiła sie lora do przewozu samochodów i wraz z kierowcą tej lory i jego przyszłym zieciem-tak mi go przedstawił,pojechalismy na parking.w trakcie drogi zadzwonił po kogoś,któ mógł przyjąc mój smaochodód jako,że była niedziela.Wydawało mi sie to wielką uprzejmościa.Czekałam chwilkę na nastepnego młodego cżłowieka,którego chyba raz nawet widziałam na terenie Effect Poland ,kedy przyjechałam po drugi samochod zastępczy,czerwony Vw Pola.Pierwszym była Nubira Combi w tak okropnym stanie,że nie maiłam odwagi z niej kozystac i ,zeby ja zabrac ode mnie z domu firma Effect Poland przysłała znowu-lorę.Oswiadczyłam ,że nie będę płacić za ten przewóz i rzeczaywiście nie dostąłam za to rachunku.Podpisałam w stresie kilka luznych ,odbitych na ksero,kartek.kilkakrotnie zwróciłam uwagę ,że nie chcę samochodu zastepczego odpłatnie,a juz na pewno za tę sumę.MLody cżłowiek ubrany w skórzana kurtkę uspokoil mnie ,że to formalnośc ,bo firma ubezppieczeniowa zapłaci za wynajem.Pytałam ,czy jest on właścicielem firmy,ale zaprzeczyl.Potem była wymiana samochodu,potem zaczęłam szuakć w internecie informacji o firmie,mijał czas,Effect nie naprawiał samochodu twierdząc ,że firma ubezpieczenieowa nie płaci,wieć i oni nie będa naprawiać.była zakładnikiem firmy.chcieli przjac sam.zastepczy po ponad miesiacu ,ale nie oddałam.Oswiadczyłam ,że jak naprawią mój,to oddam.Po 10 nastepnych dniach i kilku rozmowach z innym kierownikiem,tym od robót mechanicznych,w trakcie których nikt nie chciał mi udzielic informacji jak nazywa sie szef firmy Odebrałam mój smaochód.musiałam dopłacić 380 zł. za dodatkowe dni wynajmu ,których "firma ubezpieczeniowa nie może pokryć ," Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOMATO EFFECT POLAND . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 12:28 a teraz Effect Poland wzywa mnie do zapłaty za wynajem samochodu zastepczego 7600zl,ktorych firma ubezpieczeniowa nie chce pokryc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOMATO EFFECT POLAND -pozew zbiorowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 16:12 Witajcie! Własnie usłyszałam ,że wchodzi ustawa o dochodzeniu roszczeń w postepowaniu zbiorowym.Uwazam ,że w tym nasza siła.Musi być 10 osob poszkodowanych w ten sam sposób.Dlatego prosze wszystkich zainteresowanych o kontakt ze mną.Wyczyściłam już moja skrzynke ,która była zapchana spamami hakerskimi i teraz mozna spokojnie pisac na somato@somato.com.pl.Wczoraj i dzis ,oraz w połowie lutego dostałm 10000spamów jednego dnia,stąd trudności z kontaktem ze mna. Moja sprawa wyglada tak,że effect P. 1-wprowadził mnie w bład twqierdząc ,że firma ubezpieczeniowa zapłaci koszt wynajmu 2-przeciagano termin naprawy ,żeby nabic jak najwiekszy rachunek za wynajem. 3-zastanowienie budzi sposób dzialania naganiacza wyraznie powiazanego z holowaniem,a za holowanie wystawia rachunek EeffectP. Mam adwokata więc mozemy wspolnie go wynając.im wiecej osob sie zgłosi tym łatwiej uda sie zebrać ten sam profil spraw. Moga to być rózne profile. Podobno juz ktoś probował zebrac taka grupę,to może sie odezwie ,żeby kontynuowac w tym duchu sprawy. Kto miał już sprawę w sądzie polubownym? jak to wygląda? Pozdrawiam wszystkich. matylda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black maus Re: effect poland -pozew zbiorowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 17:32 wlasnie wymieniona firma chce wyciagnac ode mnie kosmiczne pieniadze. chetnie sie przylacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 19:13 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyOszust Nabici w butelkę łączcie się! IP: *.subscribers.sferia.net 11.03.09, 23:28 proponuję kojarzyć grupę poszkodowanych w serwisie www.nabiciwbutelke.pl - można się anonimowo zarejestrować, opisać wątek (problem), a inni poszkodowani już sami się zgłoszą i grupa do zbiorowego pozwu gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nabici w butelkę łączcie się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 16:19 To bardzo dobry pomysł,może dzięki takim inicjatywom uda nam sie choć w jakimś stopniu zlikwidować takie procedery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Looo Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! IP: *.icpnet.pl 12.03.09, 10:45 Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekt0053 Re: Effect poland a może do telewizji??????? 02.05.09, 15:29 proszę o kontakt 508571244 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekt0053 Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! 02.05.09, 15:48 dorotko proszę o pilny kontakt mamy na niego haka proszę o kontakt 508-571-244 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomoc poszkodowany Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.09, 15:38 proszę o kontakt wszystkich poszkodowanych tel.508571244 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrekt Re: PILNE!!!Poszkodowani proszę o kontakt!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.09, 18:47 POSZKODOWANI MOŻNA WYRWAĆ OD NICH KASE .PROSZĘ O KONTAK:508571244. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrekt Re: jacek proszę o kontakt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.09, 22:28 jacku proszę o kontakt 508-571-244 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka [...] IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.06.09, 17:22 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirk Re: Zakładam Stowarzyszenie Poszkodowanych IP: 195.20.110.* 07.07.09, 09:52 STOWARZYSZENIE już zostało zarejestrowane. Każdemu poszkodowanemu przez firmy ZOJAN/Effect Poland, który zdecyduje się na przystąpenie do niego, prześlę Regulamin i Deklarację. zgłoszenia proszę przesyłać na adres kantoni@poczta.onet.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RG Re: Zakładam Stowarzyszenie Poszkodowanych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.10, 21:30 Miałem do czynienia z tą "firmą" w grudniu 2006 r.naprawa małej stłuczki trwała 6-miesięcy . Zastanawiam się jak Rzecznik Policji we Wrocławiu Pan Petrykowski mógł wręcz bronić tą "firmę" na forum publicznym i do tego przyznał się do tego ,że mają z nimi umowę . To jest żałosne. RG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika111 Re: ZOJAN- Wrocław! prosze o opinie i rade! IP: *.tktelekom.pl 24.08.09, 14:20 Hej..czy coś sie w TYM kierunku dzieje? Bo proceder trwa nadal. Jestem ŚWIEŻO nabita w butelkę. Prosze o kontakt: marika111@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pawelhusy1 Re: effect poland z wroclawia - naciagacze!!! 01.09.09, 20:43 masz racje jak nadalej od tych naciagaczy ja za 100km holowania musialem zaplacic 3300 kosmiczna kwota co wielkie jedne zlodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiula.0 Re: potwierdzam! Tez jestem ofiara tych zlodziei IP: 77.252.88.* 11.10.09, 19:43 Jak widzę ten wspaniały proceder trwa nadal.Ja znalazłam prawnika, wziął sprawy w swoje ręce i narazie mam spokój,nie wiem czy już na zawsze.Oby. Chcieli mnie naciągnąć na kasę, zapłaciłam tylko tyle ile uznała Pani mecenas za niezbędne (1/3 tego sobie żądali) i od prawie roku cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: potwierdzam! Tez jestem ofiara tych zlodziei IP: 80.54.41.* 21.10.09, 19:16 Ja też jestem ofiarą Firmy Efekt Poland z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aoptymistkas [...] IP: *.lubin.vectranet.pl 08.11.09, 23:43 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moge pomóc Re: POMOCY: trafiłem na effect poland alias zojan IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.12.09, 14:56 jak byś nagłasniała opowiem o wszystkim kontakt tel.514346161 Odpowiedz Link Zgłoś